Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

Sub Scene tirsdag 6. august 2019

Tirsdag 6. august // Dører åpner 19:30 // Fri alder // Gratis

Velkommen til klubbdagen på Sub Scene. Vi har håndplukket noen artister vi digger og ser frem til en fantastisk klubbdag og oppvarming til Øyafestivalen.

Duvel
Duvel leverer kaotiske, karismatiske liveshow med et bakteppe av attitude, mørke humoristiske tekster, store vrenggitarer dundrende basslinjer og energiske trommer, og slekter mye på legendariske Joy Divison. Den 25.mai slapp Duvel debutalbumet «Attempts At Speech» på Fysisk Format som både Spotify og Apple Music nektet å slippe på utgivelsesdatoen på grunn av «risky coverart». Albumet er spilt inn i kjellern på Blitz.

Simen Mitlid
Simen Mitlid er en indie-singer/songwriter fra Os i Hedmark. I 2017 slapp han debutalbumet «Everything Is the Same». Denne høsten kommer endelig album nummer to, spilt inn i diverse kriker og kroker i Østerdalen og i? Oslo.
Simen har også blitt ukas urørt på NRK P3, og musikken hans er tungt representert i NRK-seriene “Unge Lovende” og “Lovleg”.

Killer Kid Mozart
Killer Kid Mozart ble til etter at vokalist og låtskriver Hallvard Bonden som tenåring la Fruity Loops, EDM og plugins på hylla etter å ha hørt Motorpsycho for første gang. Med medlemmer fra bl.a. Wild Fauna, Team Me og Svalestup, lager de oppriktig indierock med catchy riff og støyete pophooks. 15. mars slapp de sitt kritikerroste debutalbum ‘For The Night’ og har mottatt strålende omtaler.

Blomst
Garagepunkbandet Blomst slapp sitt andre album «Blomst IL» 8.mars i år. Trondheimsbandet, som ble Osloband, leverer en rett-fra-levra statusoppdatering fra midten av 20-årene. Låtene er levert med en stor dose garasjepunk-energi og dønn ærlige tekster på norsk, fremført av et band som «griper tak i deg fra første riff» og med «en av Norges beste rockevokalister» bak mikrofonen. Med andre ord: fremtiden av norsk rock er i de beste hender med band som Blomst. Tekstene tar tak i temaer som kroppspress, kjærlighet, flinke piker og sorg.

Klubbdagen på Sub Scene - Gratis! - Fri alder!
Sted: Sub Scene
Adresse: Rosenkranz gate 17, 0160 Oslo
Dato: Tirsdag 6. august 2019
Tid fra: 19:30
Tid til: 23:30
Kategori: Musikk
Facebookside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Sub Scene
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.736454 - Latitude: 59.912181

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Sub Scene
Åpen Scene på Sub Scene... fredag 6. september 2019
Oslo Kulturnatt på Sub Scene... fredag 13. september 2019

Legg inn arrangement ved Sub Scene her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo