Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Forskjellig:

Sandvika søndag 16. juni 2019

Workshopen er for deg som er selvstendig næringsdrivende, entreprenør, coach eller coach-to-be, ønsker fremgang i din business og har spørsmål knyttet til for eks. nisjevalg, relasjon til kunder og salg, ekspansjon og produktutvikling, lønnsomhet, og hjelp å ta bedre beslutninger.

På workshopen brukes en eldgammel systemisk, kreativ, hellhetlig og intuitiv tilnærming til å ta beslutninger, problemløsning og ressurs tilførsel som tillater å belyse de skulte og ubevisste mekanismer og relasjoner på spill i ditt prosjekt og hvordan dette hindrer eller fremmer prosjektet ditt. Verdt å erfare!

Hvem er du? Du er åpen, nysgjerrig og er villig til bruke kroppens intelligens, intuisjonen, høyre hjernehalvdelen og den kollektive intelligensen som befinner seg i gruppen for å belyse og forløse det som viser seg fra ditt prosjekt. Ingen forkunnskaper kreves.

Hvem er vi? Justin Audino jobber internasjonalt i Frankrike, Sveits og Nederland med systemiske tilnærminger for forskjellige organisasjoner. Florence Aasen er meta-coach og hypnotherapeut med bakgrunn i strategisk utvikling og merkevarebygging. Hun har kontorer på SoCentral. Begge er co-arrangører av workshopen, som er på norsk og fransk (oversettes fortløpende).

Systemiske konstellasjoner ble introdusert i Europa av Bert Hellinger. Virginia Satir og Christiane Singer har tatt det i bruk i familieterapi. Det er mye brukt i bl.a. Nederland i business sammenheng.

Kom og skap fremgang for ditt prosjekt! Verdt å erfare!

Spørsmål kan stilles til Florence 97 66 96 85. Er du interessert men foretrekker å jobbe alene fremfor enn i en gruppe ta kontakt, vi finner en passende tid.

Utfrosk nisjevalget og kunderelasjoner med systemiske konstellasjoner
Sted: Sandvika
Adresse: Willy Greinersvei 22, 1336 Sandvika
Dato: Søndag 16. juni 2019
Tid fra: 09:30
Tid til: 15:30
Kategori: Forskjellig
Epost Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Sandvika
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.523016 - Latitude: 59.892219

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Sandvika
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Sandvika her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo