Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Forskjellig:

Sandvika mandag 17. juni 2019

Workshopen er for deg som er coach eller coach-to-be, ønsker fremgang i din business og har spørsmål knyttet til for eks. nisjevalg, relasjon til kunder, ekspansjon og produktutvikling, forhold til salg og hvordan ta gode beslutninger.

På workshopen brukes en eldgammel systemisk, kreativ, hellhetlig og intuitiv tilnærming til å ta gode beslutninger, problemløsning og ressurs tilførsel som tillater å belyse de skjulte og ubevisste mekanismer og relasjoner på spill i ditt prosjekt og hvordan dette hindrer eller fremmer prosjektet ditt. Verdt å erfare!

Hvem er du? Du er åpen, nysgjerrig og er villig til bruke kroppens intelligens, høyre hjernehalvdel og den kollektive intelligensen som befinner seg i gruppen for å belyse og forløse det som viser seg fra ditt prosjekt. Ingen forkunnskap trenges.

Hvem er vi? Justin Audino jobber internasjonalt i Frankrike, Tyskland og Nederland for forskjellige organisasjoner med systemiske tilnærminger. Florence Aasen er coach og hypnotherapeut med bakgrunn i strategisk utvikling og merkevarebygging. Hun har kontorer på SoCentral. Begge er co-arrangører av workshopen, som er på norsk og fransk (oversettes fortløpende).

Systemiske tilnærminger også kalt systemiske konstellasjoner ble først tatt i bruk av Virginia Satir og introdusert i Europa av Bert Hellinger og Christiane Singer. Det er mye brukt i bl.a. Nederland i business sammenheng.

Kom og skap fremgang for ditt prosjekt! Verdt å erfare!

Har du spørsmål om workshopen, er interessert men på et annet tidspunkt, eller ønsker heller en privat avtale ta kontakt med Florence 97 66 96 85

Lyst til å ekspandere din coaching business men usikker på veivalg?
Sted: Sandvika
Adresse: Willy Greinersvei 22, 1336 Sandvika
Dato: Mandag 17. juni 2019
Tid fra: 09:00
Tid til: 14:00
Kategori: Forskjellig
Epost Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Sandvika
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.523016 - Latitude: 59.892219

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Sandvika
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Sandvika her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo