Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Sport:

Bjerke Travbane lørdag 8. juni 2019

Vi ønsker velkommen til årets største Internasjonale travhelg i Norge. Tipster Oslo Grand Prix helgen innledes med flotte V75 løp og finale i Summer Meeting Oslo, med gode norske hester i tillegg til flere Internasjonale hester på startstreken lørdag 8.juni. Søndag 9. juni kjøres et av Europas største travløp Tipster Oslo Grand Prix. Løpet er kategorisert som et Grand Slam løp/Gruppe 1 løp hvor deltakerne sanker poeng til UET Masters serien og flere av Europas beste hester vil stå på startstreken.

De øvrige løpene søndag holder også topp Internasjonal klasse og vi forventer oss topp deltakelse fra både Norge og resten av Europa.

Møt opp og bli med på å lage en folkefest på Bjerkebanen 8-9. juni. Vi garanterer topp travsport og en engasjerende opplevelse du lever lenge på. Bestill bord i restauranten eller i teltet like etter målpassering på mail til jonerik.kirkeby@rikstoto.no
For de minste byr vi på gratis ponniridning begge dager. Søndag underholder Klovnen Knut i barneområdet hvor det også blir minitivoli og flere aktiviteter i regi Bjerke Travbanes Damegruppe.

Oslo Grand Prix - Travsportens Champions League på Bjerkebanen!
Sted: Bjerke Travbane
Adresse: Refstadveien 27, 0589 Oslo
Dato: Lørdag 8. juni 2019
Tid fra: 13:00
Tid til: 18:30
Kategori: Sport
Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Bjerke Travbane
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.809454 - Latitude: 59.940290

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Bjerke Travbane
Spennende travløp på Bjerkeb... onsdag 29. januar 2020

Legg inn arrangement ved Bjerke Travbane her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo