Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

John Dee lørdag 15. juni 2019

Det blir et variert program av elektronisk musikk fra undergrunnen når andre utgave av Dark Electronic Oslo drar igang på John Dee 15. juni!

Det serveres EBM, futurepop, powersynth, aggrotech og industriel metal med innslag av andre elektroniske elementer når Kant Kino, Hell:Sector og Xenturion Prime entrer scenen for tre veldig forskjellige konserter, men alle samlet under den noe mørkere fanen av elektronisk musikk. Før og etter konsertene blir det klubb med DJ og et rikt spekter av den elektroniske musikken vi er blitt så glad i.

KANT KINO spiller mørk og melodiøs EBM, med influenser fra alt fra industri til synthpop. Bandet har holdt på i over ti år, og har utgitt tre full-lengdere og en håndfull EP-er på belgiske Alfa-Matrix.

HELL:SECTOR er tilbake med sin nådeløse blanding av aggrotech, metal og industrial, og leverer harde beats, sinte synther, tunge gitarer og snerrende glefs mot religion, korrupte ledere, en menneskehet på vei mot avgrunnen og en verden som er i ferd med å rives i biter.

XENTURION PRIME sin varierte, men unike stil har fått tilnavnet powersynth. Emosjonelt ladet synthmusikk med innslag av nostalgi og futurisme, kombineres med hardslående industrielle låter og episke instrumentalspor.

DJ ELECTRO:
Oslo synthens mest aktive DJ og event maker DJ Electro har holdt utallige arrangementer, klubbkvelder og festivaler. Spillt på det meste av festivaler og klubber i synth sjangeren i norge og også gjort flere spillinger i utlandet. Kjent for arrangementer som Xelabration Festivalen, Altern80s, Cyberdyne og Nærsynth.


Bill. kr. 200,- + bill.avg. 18 år leg.

Dark Electronic Oslo: Kant Kino, Hell:Sector, Xenturion Prime
Sted: John Dee
Adresse: Torggata 16, 0181 Oslo (Gamle Torgt. bad)
Dato: Lørdag 15. juni 2019
Tid fra: 20:00
Kategori: Konsert
Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - John Dee
Ronny Pøbel synger julen inn!... torsdag 12. desember 2019

Legg inn arrangement ved John Dee her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Egal teater
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo