Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Forskjellig:

Sandvika søndag 16. juni 2019

Workshopen er for deg som er selvstendig næringsdrivende, entreprenør, coach eller coach-to-be, ønsker fremgang i din business og har spørsmål knyttet til for eks. nisjevalg, relasjon til kunder og salg, ekspansjon og produktutvikling, lønnsomhet, og generell beslutningstaging.

På workshopen brukes en eldgammel systemisk, kreativ, hellhetlig og intuitiv tilnærming til beslutningstaging, problemløsning og ressurs tilførsel som tillater å belyse de skulte og ubevisste mekanismer og relasjoner på spill i ditt prosjekt og hvordan dette hindrer eller fremmer prosjektet ditt. Verdt å erfare!

Hvem er du? Du er åpen, nysgjerrig og er villig til bruke kroppens intelligens, intuisjonen, høyre hjernehalvdelen og den kollektive intelligensen som befinner seg i gruppen for å belyse og forløse det som viser seg fra ditt prosjekt. Ingen forkunnskaper kreves.

Hvem er vi? Justin Audino jobber internasjonalt i Frankrike, Sveits og Nederland med systemiske tilnærminger for forskjellige organisasjoner. Florence Aasen er meta-coach og hypnotherapeut med bakgrunn i strategisk utvikling og merkevarebygging. Hun har kontorer på SoCentral. Begge er co-arrangører av workshopen, som er på norsk og fransk (oversettes fortløpende).

Kom og skap fremgang for ditt prosjekt! Verdt å erfare!

Lyst til å tilnærme deg ditt entreprenørprosjekt fra en annen vinkel?
Sted: Sandvika
Adresse: Willy Greinersvei 22, 1336 Sandvika
Dato: Søndag 16. juni 2019
Tid fra: 09:30
Tid til: 15:30
Kategori: Forskjellig
Epost Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Sandvika
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.523016 - Latitude: 59.892219

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Sandvika
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Sandvika her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo