Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Utstilling:

Galleri v/ torsdag 13. juni 2019

UN | TOLD er en utstilling av ulike arbeider Janne har jobbet de siste tre årene. I tillegg til maleriet, har hun denne gangen utforsket muligheten til å overføre uttrykket sitt til leire og tre. UN | TOLD består av en samling av keramikk arbeid, repro av tresnitt og malerier utført på papir, treplater og canvas.

Janne jobber i ulike atelier og i denne utstillingen ser vi en del verk som har blitt produsert på loftsatelieret hennes og i et eksternt atelier i Bærum. I en periode jobbet hun i Edvard Munchs vinteratelier på Ekely i Oslo. Noen av disse verkene er også presentert i denne utstillingen.

Hun ønsker ikke å legge noen føringer for hvordan kunsten hennes skal tolkes. Det er betrakterens egne erfaringer som skal gi mening til kunsten. Det abstrakte formspråket hennes gir rom for akkurat dette og betrakteren står friere til oppleve den på egne premisser. Kunsten er uforløste fortellinger om livshendelser, glede, frykt og sorg. Det er fortellinger som er UN | TOLD.

«Janne jobber på store flater og motivene er behagelige for øyet, samtidig som de rommer nok til å ikke være forenklet. Hun har en nøysom stil og det er tilsynelatende lite farger i bildene, men går du nærmere, finner du uendelig med nyanser som regelrett presser seg ut gjennom strøkene»

«Janne jobber med flatemaleriet og prosessen som ligger i å skape dette. Hun jobber følsomt og taktilt med grove flater i kontrast mot glatte flater og andre strukturer. Hun vil gjerne at bildet skal snakke for seg selv og at arbeidsprosessen skal være tydelig og gi bildet troverdighet. Janne er modig i det å stå i følelsen og frustrasjonene som arbeidet skaper. På denne måten trer overraskende bilder frem. Bildene er stemningsfulle med en dyp og mystisk koloritt og har en faglig god helhet.»

Janne Løhre Hille UN | TOLD
Sted: Galleri v/
Adresse: Gjerdrums vei 14 Nydalen, 0484 Oslo
Dato: Torsdag 13. juni 2019
Tid fra: 19:00
Tid til: 21:00
Kategori: Utstilling
Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Galleri v/
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.765795 - Latitude: 59.955886

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Galleri v/
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Galleri v/ her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo