Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

OLSEN på BRYN fredag 31. mai 2019

Festival til inntekt til Ordentlig Radio, som fremmer 100% norske komponister og utøvere- Artister som er klare så langt: Beatnicks, Rainbow m/ Lars Kristoffersen, Iversen, Amalie Olsen, Idol deltaker og vært med i NRK panelet vedr Grand Prix, TASTY shadow band med gjeste trommis JOHN KOLOEN, EIGIL BERG låtskriver, pianist og vokalist i New Jordal Swingers, Dønn rocke karer med Norske tekster avslutter med et Drønnnn.

Eigil Berg er en markant skikkelse i norsk populærmusikk. Han debuterte som komponist da Oslobandet Morgans spilte inn hans «Eilas» i 1968 og fikk sitt definitive gjennombrudd i 1974 som vokalist, pianist og senere også låtskriver i New Jordal Swingers. Eigil Berg har skrevet og utgitt egen musikk gjennom de seks siste tiårene og gitt flere tusen konserter. Han har vært kapellmester for Chuck Berry, ansvarlig for filmmusikk til «1958»-filmen, og vært i juryen i flere kategorier i Spellemannprisen. Åse Kleveland, Paal Flaata, Bigbang og Trond Granlund er bare noen av de som har spilt inn Eigil Bergs musikk. Soloalbum som «Alhambra» og «Låtskriver» gjorde seg bemerket og pekte fram mot fjorårets kritikerroste dobbeltalbum «Nye spor», av mange ansett som et kreativt høydepunkt og som nå også er utgitt på vinyl i 2019.

Takk til låtskrivere og musikere som skaper så mye bra at vi kan fylle døgnets 24 timer med musikk av ypperste kvalitet!

For en bredde, for en kvalitet og for en imponerende musikalsk skaperevne dette rare landet har. Vi får daglig verdifulle tips fra lyttere som vet hva som rører seg av musikk som ennå ikke har fått fortjent oppmerksomhet. Stadig nye band og soloartister får plass på Ordentlig Radio.

Tor Andersen,
Redaktør

CC 250, -

OREDENTLIG RADIO FESTIVAL
Sted: OLSEN på BRYN
Adresse: Østensjøveien 64, 0667 Oslo
Dato: Fredag 31. mai 2019
Tid fra: 21:00
Tid til: 01:00
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - OLSEN på BRYN
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved OLSEN på BRYN her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo