Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Konsert:

Gamla Konsert og Scene onsdag 5. juni 2019

Sjangeroverskridende sirkus av musikkstiler med mijøkamp for bevaring av kloden som standpunkt!

Tsarsten and the Freudian Slippers slipper sitt nye album Waterways. Bandet har skapt et eget musikalsk univers med en miks av jazz, country, folkemusikk, kabaret, balkanmusikk, pop og rock. Dette gjør den sjangeroverskridende musikken til noe helt unikt, samtidig familiært og fengende!

Musikken kan betegnes som populærmusikk satt i rammene av et orkester og med tekster som presenterer et bekymret og pessimistisk syn på verdenssamfunnets utvikling samt holdbarheten til planeten jorden.

Mennesket som art begynte sin utvikling i vann som en amøbe i havet, før vi krabbet opp på land og menneskekroppen vår består av halvparten vann. Jordkloden sin overflate er tre fjerdedeler vann og vann er et av de viktigste elementet for alt liv på jorden. Vann har vært menneskets transportvei siden steinalderen, og dets betydning er uvurderlig i alle kulturer og tidsepoker og er menneskets eldste ferdselsåre.

Albumet Waterways er Tsarsten and the Freudian Slippers musikalske jordomseiling og dypdykk i vann og består av 10 låter som er orkestrert fra det store formatet med strykere og blåsere til det lille formatet med kun piano og vokal. Waterways har fått et unikt LP cover, en optisk illusjon, når man trekker ut innercoveret fra albumcoveret gir bevegelsen et bilde av bølger på forsiden av coveret.

Tsarsten and the Freudian Slippers er Ragnhild Sarsten på hovedvokal og kontrabass m.m.. Bitten Forsudd på tuba og kor, Erlend Barratt-Due Solum på klarinett og kor og Siri Austeen på saxopet og kor.

I tillegg til bandet vil følgende musikere delta på slippkonserten: Karl Strømme på trompet, Audun Øksendal på trombone, Michael Stütt på tenorsaksofon, Petter Juel Larsen på fagott, Anders Oftedal på barytonsaksofon, Line Greinheim på fiolin og Gøran Grini på tangenter.

Lys: Jan Harald Jensen
Tsarsten and the Freuidian Slippers på:

SPOTIFY: Les mer her - Ekstern lenke
FACEBOOK: Les mer her - Ekstern lenke
INSTAGRAM: Les mer her - Ekstern lenke

Billetter (ID 20 År) Kr.200,- i døra fra KL.20.00
Forsalg: Les mer her - Ekstern lenke

Mer info:
Les mer her - Ekstern lenke
Les mer her - Ekstern lenke

TSARSTEN og THE FREUIDIAN SLIPPERS - Release Party av skiva "Waterways"
Sted: Gamla Konsert og Scene
Adresse: Grensen 1, 0159 Oslo, inngang Møllergata
Dato: Onsdag 5. juni 2019
Tid fra: 20:00
Tid til: 23:00
Kategori: Konsert
Epost Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Gamla Konsert og Scene
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.745332 - Latitude: 59.913658

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Gamla Konsert og Scene
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Gamla Konsert og Scene her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo