Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Forskjellig:

Youngstorget mandag 3. juni 2019

Verdens sykkeldag ble innført av FN i fjor. I år slår vi på stortromma og inviterer til markering med ordfører Marianne Borgen og andre hedersgjester på Youngstorget.

Ta med deg sykkelen og få en gratis sjekk, og snakk med interessante sykkel-mennesker på stands rundt om på hele torget. Så lanserer vi ett av Syklistenes Landsforenings største prosjekter i vår over 70 år lange historie: Grønne sykkelruter.

Etter lanseringen inviterer vi deg med på å sykle en eller to av rutene sammen med oss, før de som vil sykler tilbake til sentrum for en interessant debatt på Youngs kl 18:00.

Tema for debatten:
- Hva må til for å nå sykkelmålene?
- Barn på sykkel.

INFO OM GRØNNE SYKKELRUTER

Vi har kartlagt 22 grønne, rolige og mest mulig bilfrie sykkelruter i landets fire største byer. Syv i Oslo og fem hver i Bergen, Trondheim og Stavanger.

Disse er ment for alle som kan tenke seg å sykle mer, men som ikke vil eller tør på grunn av risikoen de føler ved å sykle blant biler, eller på grunn av ubehaget ved støy, luftforurensing og stress. De er hovedsakelig lagt slik at de kan brukes både som pendler-ruter, for dem som ikke må haste seg fram fortest mulig, og som rekreasjonelle ruter.

Verdens sykkeldag + lansering Grønne sykkelruter
Sted: Youngstorget
Adresse: Youngstorget, Oslo
Dato: Mandag 3. juni 2019
Tid fra: 15:30
Tid til: 19:00
Kategori: Forskjellig
Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Youngstorget
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Youngstorget her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Egal teater
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo