Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

Kontraskjæret fredag 7. juni 2019

7. Juni 2019 åpnes dørene til en helt ny festival, midt i Oslo Sentrum, når Retro Live finner sted på vakre Kontraskjæret ved Akershus Festning. Retro Live er som navnet tilsier en festival som bringer frem minner for deg som vokste opp på 70, 80 og 90-tallet. På scenen står 4 legendariske artister som alle har preget oppveksten til så mange av oss.

Roger Hodgson
I 2019 er det 40 år siden Supertramp slapp sitt legendariske album «Breakfast In America» med ikoniske låter som «The Logical Song» og «The Long Way Home» Albumet toppet listene i 14 land, deriblant Norge. Vi gleder oss til å ta imot Roger Hodgson og hans legendariske hitkatalog som også inkluderer klassikere som «Give A Little Bit» og «Dreamer» til Kontraskjæret denne kvelden.

UB40
Britiske UB40 med Ali Campbell i spissen er kanskje tidenes største reggaeband og kan se tilbake på en karriere som spenner over 5 tiår. Med over 70 millioner solgte album og hitlåter som «Red Red Wine», «Rat In Mi Kitchen», «I Got You Babe» og «Can`t Help Falling In Love» kan bandet skryte av over 50 låter inn på de britiske hitlistene.

Bonnie Tyler
Med sin særegne stemme og sine fantastiske låter har Bonnie Tyler tatt Norge med storm siden gjennombruddet i 1975. Klassikere som «It`s A Heartache», «Holding Out For A Hero” og ikke mins en av tidenes største ballader “Total Eclipse Of The Heart» har gjort Bonnie Tyler til en av de absolutt største kvinnene i rockens historie.

Nazareth
For mange er kanskje Nazareth mest kjent som bandet bak en av tidenes absolutt største klinelåter, men de skotske rockerne er langt mer enn bare «Love Hurts». Med en karriere som spenner over 6 tiår har Nazareth rukket å gi ut 24 album og spilt på de største scenene over hele verden. Fredag 7. Juni er vi stolte over å ha de på scenen på Kontraskjæret.

Retro Live på Kontraskjæret
Sted: Kontraskjæret
Adresse: Kontraskjæret, Oslo
Dato: Fredag 7. juni 2019
Tid fra: 17:00
Tid til: 23:00
Kategori: Musikk
Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Kontraskjæret
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Kontraskjæret her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Egal teater
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo