Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Utstilling:

S9 Galleri fredag 31. mai 2019

Vi ønsker velkommen til en farverik og artig utstilling med to herlige damer. Her kan du lese litt om hva de har å fortelle om seg selv og sitt arbeide:

Beth Sales: Jeg er født 31.10.1956 i den brasilianske byen Salvador de Bahia. Jeg er gift med en norsk mann, men i hjemlandet mitt har jeg en stor familie med både barn og barnebarn som jeg er svært glad i. Jeg begynte å male da jeg var fem år, og hadde fargene i min sjel fra barndommen av. Jeg fikk på den tiden hjelp og støtte av min mor som også malte.

Motivene og figurene som jeg maler kommer fra mitt hjerte. Min teknikk er akryl på lerret og akryl på papir. Jeg vet ikke om jeg kan kommunisere mitt budskap om ytringsfrihet, spontanitet og autentisitet til de som besøker min utstilling, for i mine drømmer kan mine fantasier som jeg fester på lerretet noen ganger være uvirkelige. Men jeg håper de som ser mine bilder får forståelsen av min penselføring og mine sterke farger.

Linda Lopes Desales: «Emotional dimensions» /«Emosjonelle dimensjoner» Jeg er 42 år og bor på Sotra utenfor Bergen. Jeg startet å male med akryl i 2011. Kreativitet og behov for å uttrykke meg har alltid dog vært noe som definerer meg, og dengang var det nok undertrykte følelser som fikk meg til å starte male. De siste årene har jeg funnet min stil og det å male har blitt en stor og viktig del av den jeg er som person.

Fargerikt og uttrykksfullt er to begrep som definerer mine bilder. Jeg maler på forholdsvis store lerret, da jeg av erfaring synes det er lettere å uttrykke meg på større lerret. Det ligger mye sjel og følelser i ethvert bilde jeg maler. Å male er terapeutisk for meg, som bidrar til indre balanse og behovet for kreativ utfoldelse. En form for meditasjon hvor jeg får la sjelen og mitt indre få fritt spillerom. Jeg elsker å uttrykke meg med å male og jeg kjenner en indre lykke og takknemmelighet når mine malerier får andre til å kjenne på ulike følelser, tanker og gleder. Mennesket og emosjoner inspirerer og fascinerer meg.

Åpningstider: Onsdag til søndag 13.00 til 17.00.
Utstillingen henger t.o.m. 7. juni 2019.
Hjertelig velkommen !

Beth Sales og Linda Lopes Desales / 25.5 til 7.6 2019
Sted: S9 Galleri
Adresse: Sverdrupsgt 9a, Oslo
Dato: Fredag 31. mai 2019
Tid fra: 13:00
Tid til: 17:00
Kategori: Utstilling
Epost Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du S9 Galleri
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.764472 - Latitude: 59.920281

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - S9 Galleri
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved S9 Galleri her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo