Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Sentralen fredag 30. august 2019

Selv om det er langt fra Tromsø til Rio de Janeiro, omfavner Marit Sandvik og Nova Onda den brasilianske musikken og gir den et eget ”nova onda”-uttrykk, lekent og personlig. Marit Sandvik er en av våre aller fremste jazzsangere, hyllet både i inn- og utland. Med seg har hun Øystein Norvoll (git), Ola Rokkones (sax), Eirik Fjelde (keys), Morten Steene (bass) og Simen Vangen (perk). I februar 2018 gav de ut albumet FLOR, til strålende kritikker. Musikken er en blanding av egne komposisjoner og melodier hentet fra Brasils rike flora. Deres egne låter med nordnorske tekster finner sin naturlige plass i dette landskapet.

"Brasiliansk Hjemmeseier i Tromsø [...] Marit Sandvik og hennes nye band måler seg med alt det beste fra Brasil i samlingen min. Flor er bossanova, sambajazz og MPB i Rio-klasse, i Bahia-klasse, Tromsø er Nordens Salvador! [...] Som storkonsument av musikalske innspillinger, og med klare brasilofile tendenser, blir jeg nødvendigvis målløs.”
Jon Arnesen / Norsk Musikkalender

KafésyNK er en konsertserie med latinamerikansk musikk.

KafésyNk er en konsertscene med høy standard. Våre utvalgte artister tar publikum med til musikalske steder som kiler sansene, beveger hjertene og åpner opp for nye harmonier. Latinamerikansk musikk byr på spennende møter mellom urfolks, europeiske og afrikanske musikktradisjoner.

Musikken som presenteres forfører og berører. Hvis du åpner opp hjertet og virkelig lytter, kan du høre musikalske historier som forener oss på tvers av geografi, kultur og landegrenser.

Dørene åpnes: ca kl: 18:40 - Konsertstart kl: 19:00
Sted: Sentralen, Øvre Slottsgate 3, 0175 Oslo.
Rom: Forstanderskapssalen I 3. etg.
Antrekk: Pent, men komfortabelt.

KafésyNk presenterer Marit Sandvik og Nova Onda
Sted: Sentralen
Adresse: Sentralen, Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo
Dato: Fredag 30. august 2019
Tid fra: 19:00
Tid til: 21:00
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Sentralen
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Sentralen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo