Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Sentralen lørdag 8. juni 2019

KafésyNk presenterer Ensemble Wiracocha: LØVETANNEN

Ensemble Wirakocha spiller latinamerikansk barokkmusikk, musikk skrevet på 1600- og tidlig 1700-tall i Mexico, Peru, Bolivia, m.fl. Repertoaret er i europeisk barokkstil, men sterkt preget av afrikanske og uramerikanske musikktradisjoner og språk.
Ensemblet startet i 2017 og har siden da gjort flere turnéer på Østlandet med sin julekonsert «Navidad con música barroca». Publikummet var dypt grepet av kontrasten mellom den lystige og vakre musikken og tekstene som forteller om brutal undertrykkelse og samtidig om et unikt samhold blant mennesker som ufrivillig levde sammen i den nye verden.

LØVETANNEN har en dobbel betydning. Den er kjent som en sommerblomst, og denne konserten er Ensemblets første sommerkonsert. Men løvetannen er også kjent for sin evne til å komme seg ut til lyset gjennom mange (særlig menneskeskapte) hindringer og er derfor et sterkt og inspirerende symbol for budskapet vi mener denne musikken bærer med seg: at mennesker, selv i de vanskeligste situasjoner, har evnen til å skape noe vakkert sammen. Wirakocha kommer tilbake denne sommeren med det beste av sitt repertoar, sammen med et helt nytt program som legger vekt på ensemblets rolle som historieformidler. Vi åpner vårt repertoar blant annet for den portugisiske delen av denne historien, for musikk og tekster som ikke ble skrevet til kirkelig bruk, for levende tradisjoner, for dans, og ikke minst for den første operaen skrevet i Latinamerika: La púrpura de la Rosa.

KafésyNK er en konsertserie med latinamerikansk musikk.

KafésyNk er en konsertscene med høy standard. Våre utvalgte artister tar publikum med til musikalske steder som kiler sansene, beveger hjertene og åpner opp for nye harmonier. Latinamerikansk musikk byr på spennende møter mellom urfolks, europeiske og afrikanske musikktradisjoner.

Musikken som presenteres forfører og berører. Hvis du åpner opp hjertet og virkelig lytter, kan du høre musikalske historier som forener oss på tvers av geografi, kultur og landegrenser.

Dørene åpnes: ca kl: 18:40 - Konsertstart kl: 19:00
Sted: Sentralen, Øvre Slottsgate 3, 0175 Oslo.
Rom: Forstanderskapssalen I 3. etg.
Antrekk: Pent, men komfortabelt.

Kafé SyNk presenterer Ensemble Wirakocha: LØVETANNEN
Sted: Sentralen
Adresse: Sentralen, Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo
Dato: Lørdag 8. juni 2019
Tid fra: 19:00
Tid til: 21:00
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Sentralen
Scene//Kids... lørdag 1. februar 2020
Scene//Kids 2.februar... søndag 2. februar 2020
Musikalske kosttilskudd: Kvart... søndag 9. februar 2020
Førstehjelpskurs for foreldre... onsdag 19. februar 2020
Dobbel bunn... onsdag 19. februar 2020
Dobbel bunn... torsdag 20. februar 2020
Kurs i Audition- og Skuespillt... lørdag 29. februar 2020
Førstehjelpskurs for foreldre... onsdag 18. mars 2020

Legg inn arrangement ved Sentralen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo