Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

CAFETEATERET, Nordic Black Theatre torsdag 23. mai 2019

"Hasse Farmen er ute med sitt femte album Minnefelt. På slippdagen 12. april ble albumet anmeldt til karakter 5 av 6 over helsider i både Aftenposten og Dagsavisen. 23. mai har Hasse Farmen med seg sitt band Livredderne til Caféteatret i Oslo for å holde slippkonsert for det nye albumet."

På oppfølgeren til det kritikerbejublede Livet du redder kan være ditt eget, har Hasse Farmen med seg musikerne han spilte konserter med i kjølvannet av forrige utgivelse - på bass, Fredrik Luhr Dietrichson (Moskus, Skadedyr); trommer, Jan Martin Gismervik (Torg, Monkey Plot); tangenter, Jan K. Hovland (Bendik, Karokh), Magnus Tenge (The Leif).


Som sist er albumet produsert av Hasse Farmen og Kenneth Ishak - som igjen har mixet albumet.

Den store forskjellen fra forrige album – som mer eller mindre var et tomanns-prosjekt med Farmen og Ishak som varte over flere månder - er at alle ti låtene er spilt inn live i studio på én dag.


- Det er et mer generøst album enn Livet du redder kan være ditt eget – åpnere, på et vis, sier medprodusent Kenneth Ishak. - Det nye albumet er enklere – i ordets beste forstand –, mer imøtekommende enn sin kritikerbejublede forgjenger, men med samme dybde og klo.


Hasse Farmens musikk er genreoverskridende. Men om Farmen fikk kniven på strupen, ville han kalle sin musikk kammerrock, slowcore, rock noir. Dagsavisen har kanskje kommet nærmest i beskrivelsen av Hasse Farmens univers i avisas 5'er-anmeldelse av det forrige album: «Dette er låtskriverrock av et kaliber man godt kan sammenligne med nyere Thåström» men «Hasse Farmen høres ikke ut som noen andre».

Da Hasse Farmen slapp albumet Livet du redder kan være ditt eget høsten 2016, gikk det ikke stille for seg. Hasse Farmens fjerde soloalbum høstet strålende anmeldelser over hele linja. Albumet ble omtalt som «hans livs plate», og «en av årets aller beste» i følge Dagsavisen. Klassekampen beskrev albumet som «hans mest eventyrlystne, ambisiøse og beste album til nå». Ikke minst havnet LPen på Aftenpostens liste over de ti beste norske albumene i 2016.

Torsdag 23. mai 2019
Konsertstart kl. 21:00
CC: kr. 250,-; billett og album kr. 350,-
Billetter / Tickets: Les mer her - Ekstern lenke

Slippkonsert - Hasse Farmen "Minnefelt"
Sted: CAFETEATERET, Nordic Black Theatre
Adresse: Hollendergata 8
Dato: Torsdag 23. mai 2019
Tid fra: 21:00
Tid til: 23:00
Kategori: Musikk
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - CAFETEATERET, Nordic Black Theatre
Barnas søndag: Barnas Afrika ... søndag 25. august 2019
Kortflix: Utvalg fra Grimstad... tirsdag 27. august 2019
Cafe Society Oslo... onsdag 28. august 2019
FILM & JOLLOF... lørdag 31. august 2019

Legg inn arrangement ved CAFETEATERET, Nordic Black Theatre her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo