Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Forskjellig:

Kulturhuset torsdag 16. mai 2019

Sammen med våre samarbeidspartnere Nordic Ocean Watch og Hvitserk of Norway inviterer vi deg til en digg frokost og vil ta deg med inn i kulissene for vår nye tur: Seil TAVAHA -Seil og strandrydding på Helgeland
Som seilere, og reiseglade er vi også lidenskapelig opptatt av havet. Vi klarer vi ikke å sitte stille mer og se på at det innen 2050 (World Economic Forum) kan være mer plast enn fisk i havet. Vi ønsker og bidra til et renere hav, på våre måter -nå.

Vi i SeilNorge har nå et prosjekt sammen med Johannes S. Bolstad et pågående prosjekt hvor vi forsøker å kombinere strandrydding med våre ellers så populære guidede seilturer langs kysten av Nord-Norge. Dette munner ut i turen; Seil TAVAHA - strandrydding på Helgeland, som går av stabelen mellom 28.juni og 04.juli.

Du får høre litt om hvordan en kan tenke for å klare å skape en bra ferie av seiling og strandrydding. Og hva tenker vi egentlig om såkalt "frivillighets-turisme"?

Før vi kommer så langt at vi faktisk reiser avgårde med båtene våre og forsøker å etterlate oss en renere kyst mellom Bodø og Brønnøysund, vil vi sette fokus på dette alvorlige temaet. Vi inviterer derfor, sammen med våre samarbeidspartnere i prosjektet: Nordic Ocean Watch og Hvitserk og Eventyrreiser AS til frokostmøte om prosjektet.

Du kommer til å få høre om prosjektet og turen, hvem som er med og de ulike aktørenes motivasjon for å være med på et slikt prosjekt. Til slutt vil vi ha en samtale om temaet og noen problemstillinger knyttet til det å skape en ferie av seiling og strandrydding.

PROGRAM:
- Gratis frokost serveres 08.00
- Presentasjon av prosjektet og turen
- Presentasjon av aktørene bak
- Samtale om tema

Inspirasjons frokost: Ferie med mening! Seil og Strandrydding på Helgelandskysten
Sted: Kulturhuset
Adresse: Youngsgate 6, 0181 Oslo
Dato: Torsdag 16. mai 2019
Tid fra: 08:00
Tid til: 09:30
Kategori: Forskjellig
Epost Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Kulturhuset
Barbalé Flamenco Concert - In... søndag 25. august 2019
Tilbake til 80-tallet - Oxford... onsdag 28. august 2019
Kyrillisk jazz... torsdag 5. september 2019
Barbalé Flamenco live concert... søndag 15. september 2019
Sunday Blues... søndag 22. september 2019

Legg inn arrangement ved Kulturhuset her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo