Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Forskjellig:

Kulturhuset torsdag 16. mai 2019

Sammen med våre samarbeidspartnere Nordic Ocean Watch og Hvitserk of Norway inviterer vi deg til en digg frokost og vil ta deg med inn i kulissene for vår nye tur: Seil TAVAHA -Seil og strandrydding på Helgeland
Som seilere, og reiseglade er vi også lidenskapelig opptatt av havet. Vi klarer vi ikke å sitte stille mer og se på at det innen 2050 (World Economic Forum) kan være mer plast enn fisk i havet. Vi ønsker og bidra til et renere hav, på våre måter -nå.

Vi i SeilNorge har nå et prosjekt sammen med Johannes S. Bolstad et pågående prosjekt hvor vi forsøker å kombinere strandrydding med våre ellers så populære guidede seilturer langs kysten av Nord-Norge. Dette munner ut i turen; Seil TAVAHA - strandrydding på Helgeland, som går av stabelen mellom 28.juni og 04.juli.

Du får høre litt om hvordan en kan tenke for å klare å skape en bra ferie av seiling og strandrydding. Og hva tenker vi egentlig om såkalt "frivillighets-turisme"?

Før vi kommer så langt at vi faktisk reiser avgårde med båtene våre og forsøker å etterlate oss en renere kyst mellom Bodø og Brønnøysund, vil vi sette fokus på dette alvorlige temaet. Vi inviterer derfor, sammen med våre samarbeidspartnere i prosjektet: Nordic Ocean Watch og Hvitserk og Eventyrreiser AS til frokostmøte om prosjektet.

Du kommer til å få høre om prosjektet og turen, hvem som er med og de ulike aktørenes motivasjon for å være med på et slikt prosjekt. Til slutt vil vi ha en samtale om temaet og noen problemstillinger knyttet til det å skape en ferie av seiling og strandrydding.

PROGRAM:
- Gratis frokost serveres 08.00
- Presentasjon av prosjektet og turen
- Presentasjon av aktørene bak
- Samtale om tema

Inspirasjons frokost: Ferie med mening! Seil og Strandrydding på Helgelandskysten
Sted: Kulturhuset
Adresse: Youngsgate 6, 0181 Oslo
Dato: Torsdag 16. mai 2019
Tid fra: 08:00
Tid til: 09:30
Kategori: Forskjellig
Epost Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Kulturhuset
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Kulturhuset her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo