Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - For barn:

Håøya søndag 19. mai 2019

Håøya ligger i Frogn men eies av Oslo kommune. Det går ferge fra Aker brygge ned til Håøya i sommersesongen. Det er gratis og tillatt å telte på friluftsområdet av Håøya.

Stor og frodig øy - Friluftsetaten i Oslo klipper og vedlikeholder grøntområdene på friluftsområdet av øyen. Det er store områder der du kan sette opp telt og du er garantert en privat plass. På øyen er det vann, toaletter og søppeldunker. Det er ikke strøm noen steder på øyen, heller ingen biler. På øyen er det kafe med ysteri og bakeri. Det går løse geiter på øyen.

Håøya består av et naturreservat, et stort friluftsområde og eiendommer og installasjoner for forsvaret på sørsiden. Det er også fine forhold for småbåter med flere brygger.

I mai går det ferge lørdag og søndag fra Aker brygge, med avgang kl 10.00 og 15.00. Retur fra Håøya lørdag og søndag kl 12.55 og 17.55. Se Ruter.no der du finner rutetider for Båt 21 (B21 Aker brygge–Drøbak–Son). Båtturen Oslo/ Håøya tar ca 70 minutter.

Besøk Håøya i Oslofjorden
Sted: Håøya
Adresse: Håøya Oslofjorden
Dato: Søndag 19. mai 2019
Tid fra: 10:00
Kategori: For barn
Nettside Nettside Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Håøya
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.558204 - Latitude: 59.702485

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Håøya
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Håøya her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo