Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Utstilling:

Galler Albin Art søndag 28. april 2019

Lørdag 27. april kl 12:00 åpner utstillingen Water Speaks på Galleri Albin Art. Gjennom mange år har Bente Amundsen berørt og inspirert et stort internasjonalt publikum med sine kanaliserte abstrakte akvareller og tekster under navnet Aisha North. Mer enn 2.8 millioner ganger har hennes blogger blitt besøkt siden 2011. Nå stiller hun ut sitt arbeid her i Norge for aller første gang.

Utstillingen viser et utvalg av hennes produksjon fra de siste fire årene. Det er akvareller i flere formater samt noen av hennes tekster.

For Bente er selve skaperprosessen en dypt åndelig opplevelse. Hun mener selv at det hun formidler kommer via henne, ikke fra henne. Det er derfor hun signerer sine arbeider med navnet Aisha North. For henne symboliserer navnet alt det som ikke er begrenset av den fysiske kroppen, men som tilhører en større bevissthet. Den vi alle er en del av, og som hun selv opplever å ha kontakt med i sitt arbeid. Både bilder og tekster blir til på samme spontane måte. Farger, former og ord får lov til å flomme fritt. I bildene er det som om vannet selv får en stemme. Og vannet hun bruker, henter hun ute i naturen. Det gir en helt egen kraft til det hun skaper.

Bildene og ordene hennes berører og beriker, oppmuntrer til egen refleksjon og fordypning. Som hun selv sier: "alt jeg formidler har i bunn og grunn dette ene budskapet: Se din egen storhet."

WATER SPEAKS - kanaliserte bilder og tekster av Aisha North/Bente Amundsen
på Galleri Albin Art, Holtegata 2B, Oslo. Utstillingen åpner lørdag 27. april, og står til torsdag 9. mai. Bente Amundsen vil selv være tilstede hver dag i åpningstiden.

Lørdag, søndag samt onsdag 1.mai: kl. 12:00 - 16:00
Tirsdag til fredag: kl. 12:00 - 17:00

WATER SPEAKS - en unik utstilling av kanaliserte bilder og tekster av Aisha Nor
Sted: Galler Albin Art
Adresse: Holtegata 2B /Briskebyveien 42
Dato: Søndag 28. april 2019
Kategori: Utstilling
Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Galler Albin Art
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.717077 - Latitude: 59.920484

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Galler Albin Art
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Galler Albin Art her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo