Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Herr Nilsen fredag 24. mai 2019

Bluesrockkvartetten RAM fra Oslo/Kristiansund har etter 16 år på veien fått en stadig voksende tilhengerskare og hele tida med Arild Oshaug som frontfigur. Den hardtsvingende og hardtarbeidende gjengen har med sin lange fartstid vært nær sagt over hele landet.
Allsidigheten er stor, og bandet beveger seg i et variert blueslandskap. Improvisasjon, sjel og groove er stikkord når dette energiske bandet står på scena. RAM er innspirert av hovedsakelig anglikansk bluesrock fra 60/70 tallet, og spesielt Rory Gallagher, men også Dr Feelgood, Robin Trower, Savoy Brown er klare referanser.

Konsertstart kl 21.00. Billetter inkl avgift, kr 275,- / medlemmer kr 225,- kjøpes på TicketCo.

Med egne komposisjoner og ypperlige tolkninger av artister som Rory Gallagher, Savoy Brown, Dr Feelgood, Johnny Winter og Mountain for og nevne noen ligger det til rette for en ram aften med denne gjengen.

RAM legger stor vekt på groove og samspilt improvisasjon som skjelden høres på disse kanter av atlanteren, dette har også ført til at RAM i 2015 ble invitert over til Irland for å spille på den internasjonale Rory Gallagher tribute festivalen i Ballyshannon. Med dette høstet RAM meget gode tilbakemeldinger og nye entusiastiske fan`s i Irland.

Den lange fartstiden og allsidigheten i bandet gjenspeiler seg i spillegleden som er mildt sagt smittsom. RAM leverer rett fra sjela og legger ingen ting i mellom hver eneste gang.

Østkanten Bluesklubb presenterer: RAM
Sted: Herr Nilsen
Adresse: C.J.Hambros plass 5
Dato: Fredag 24. mai 2019
Tid fra: 21:00
Kategori: Konsert
Epost Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Herr Nilsen
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.740914 - Latitude: 59.915298

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Herr Nilsen
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Herr Nilsen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo