Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Krøsset fredag 26. april 2019

Norsk Råkk til Krøsset 26. april! Support: Gjörme

NORSK RÅKK:
Norsk Råkk er for et utstrakt publikum det nærmeste du kommer euforisk lykke fra en konsertscene. De har i en årrekke turnert land og strand rundt med sin ska- og new wave-infiserte rock og punk, og bandet legger ingen begrensninger på seg selv når de opptrer, verken på sceneutfoldelse, sjangerlefling eller vokalistrotasjon. Variasjon er da også et sentralt begrep på bandets nyeste album, og en kollektiv tankegang gjennomsyrer både låtvalg, bandkonstellasjon og sceneshow.

Per 2019 fremstår Norsk Råkk som et mer helstøpt band enn på lenge. De har signert med Big Day Records, fått seg fast blåserrekke, og kom 19.januar i fjor ut med et nytt album: ”Helgardert”. På ”Helgardert” går Norsk Råkk nye veier musikalsk sett, og skiva har fått sin helt unike identitet. Lydbildet til Norsk Råkk er fornyet, men uten å gå på bekostning av grunnidéen som bandet har fulgt siden starten.

GJÖRME:
Vi gjentar suksessen fra releasekonserten i fjor, og er glade for å igjen kunne få se Gjörme på Krøsset.

Gjörme er et hardtslående rockeband fra Moss! Med inspirasjon fra gamle tungrockgiganter som Deep Purple og Led Zeppelin fram til nåtidens norske rockescene med blant andre Skambankt og Motorpsycho. Tidligere har de spilt på blant annet Slottsfjell, Tons of Rock og RockArt-festivalen. De er kjent for å gi alt på scena og gi et heidundranes live-show med så høy intensitet at de virkelig blør for faget. I 2014 ga de ut deres selvtitulerte EP og det ryktes at det slippes ei plate med flunkanes ny musikk i 2019!
TO ting de kan love: Svette og hese publikummere!

Dette blir stort - billetter i salg nå!
Billettpris: Kr 195,-

Norsk Råkk på Krøsset // supp: Gjörme
Sted: Krøsset
Adresse: Maridalsveien 3, 0178 Oslo
Dato: Fredag 26. april 2019
Tid fra: 20:00
Tid til: 23:30
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Krøsset
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Krøsset her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo