Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo

Dette skjer - Festival:

Litteraturhuset i Oslo fredag 26. april 2019

Hold av den siste helgen i april – da fylles Litteraturhuset i Oslo fra kjeller til loft, fra morgen til kveld med litteratur fra Tyskland, Østerrike og Sveits!

Fra fredag 26. til søndag 28. april 2019 inntar rundt 100 forfattere, oversettere, akademikere og journalister Litteraturhuset i Oslo. Festivalen byr opp til samtaler, opplesninger, foredrag, debatter, tysktimer, lyrikk-kveld, utstillinger, forestillinger, på tysk, norsk og engelsk. Aldri før har så mange tyskspråklige forfattere gjestet Norge samtidig.

På vei til Frankfurt?
Siden 1990-tallet har norske forfattere som Maja Lunde, Jostein Gaarder, Vigdis Hjort, Erlend Loe, Lars Saabye Chrisensen, Dag Solstad, Hanne Ørstavik og Erik Fosnes Hansen boltret seg i det store tyskspråklige bokmarkedet. Da de og enda mange flere ble spurt om å delta på denne festivalen, var betenkningstiden kort. De ønsket å gi noe tilbake til den tyske litteraturen ved å gjøre den tilgjengelig for norske lesere. Under festivalen vil de presentere et stjernelag av tyskspråklige forfattere for publikum.

Timingen kunne ikke vært bedre. Den norske litterære offentligheten har blikket rettet mot Frankfurt, og denne festivalen tar plass i dette synsfeltet. Er du på vei til Frankfurt, sier du? Har du lest de siste årenes viktigste utgivelser? Har du satt deg inn i tysk bokpolitikk? Har du sett deg ut noen unge og lovende forfattere? Eller vil du bare vite mer om dagens og gårsdagens tyskspråklige litteratur? Tysk-norsk litteraturfestival er det rette stoppestedet på vei til bokmessen i Frankfurt i oktober.

Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Tysk-Norsk Litteraturfestival
Sted: Litteraturhuset i Oslo
Adresse: Wergelandsveien 29, 0167 Oslo
Dato: Fredag 26. april 2019
Tid fra: 10:00
Kategori: Festival
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Litteraturhuset i Oslo
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Litteraturhuset i Oslo her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo