Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Blå torsdag 25. april 2019

Ukrainske Stoned Jesus kommer til Blå!

Det østeuropeiske psykedeliske stoner, doom bandet Stoned Jesus slapp i september sitt fjerde, og hittil mest eksperimentelle studioalbum «Pilgrims» via Napalm Records.

Siden gitarist og vokalist Igor startet bandet som et soloprosjekt i 2009, og bandet albumdebuterte året etter har Stoned Jesus fulgt opp sine albumslippe med ekstensiv turnering. Verden fikk virkelig øynene opp for bandet da de i 2011 slapp sin andre fullengder «Seven Thunders Roar» som viste bandets vilje til å alltid pushe musikken videre.

I motsetning til debutalbumet var det nå mindre doom og mer psykedelisk, og med albumets episke 16min lange «I’m The Mountian» fikk Stoned Jesus vist seg som et progressivt og ambisiøst band av ypperste klasse

KITE

Hele 9 år har gått siden KITE’s forrige utgivelse – «the hook, the line, the sinker» (2009). Akkurat det er kanskje ikke så rart når medlemmenes andre musikalske beskjeftigelser foregår under navn som Tombstones, Dunderbeist, Stonegard, Sâver og Team Me.

Men, endelig er ventingen over og den blytunge powertrioen er tilbake med deres nye utgivelse – «The All Penetrating Silence» – ble sluppet digialt på britiske Sludgelord Records 8.juni, en glimrende hybrid hvor fengende post hardcore møter breibeint stoner og knusende sludge; det er mørkt og heavy, men samtidig nakkebrekkende groovy og hjernevaskende melodiøst.

SUNFACE

Bandet slapp albumet Observatory i Desember 2016 og havnet som #17 på Doom Charts den samme måneden. Albumet ble priset av undergrunns stoner/doom-miljøet verden over, og bandet begynner innspillingen av oppfølgeren tidlig 2019. Med en vegg av høyttalerkabinetter, fuzz pedaler, hardtstlående og groovy trommer holder bandet liv i ånden av 60- og 70-tallet i en moderne form.

Med atmosfæriske melodier og tunge riff hånd i hånd, gjør Sunface en hver konsert til en ny opplevelse og en ny jam.

STONED JESUS + SUNFACE + KITE
Sted: Blå
Adresse: Brenneriveien 9C, 0182 Oslo
Dato: Torsdag 25. april 2019
Tid fra: 20:00
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Blå
King Buffalo (US) + Child... torsdag 11. juli 2019

Legg inn arrangement ved Blå her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo