Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Musikk:

Sentralen, Produksjonsrom 1 lørdag 6. april 2019

Denne gangen tar det helt av når Jazzbarna inntar Sentralen. For å avrunde et to ukers besøk av den fantastiske japanske trompetisten Nene Takimoto, har vi denne gangen lagt konserten til lørdag ettermiddag.

Vi får høre Nene Takimoto i tett samspill med saxofonisten Erin Dahl Gaare (14), pianisten Ole-Xin Foss (14), og trommeslageren Una Stenbråten Harildstad (11).

Når de inntar Sentralen, har denne gjengen litt av en merittliste bak seg. De startet nemlig med konsert på Nasjonal Jazzscene 23. mars, sammen med de andre elevene fra Improbasen. Samme kveld gikk turen til Italia, der de spilte fire store konserter i Puglia og Toscana, med overveldende tilbakemeldinger.

I mellomtiden har Nene Takimoto også blitt presentert for ulike fagmiljøer i Roma og Napoli. Hun har også gjort suksess i Stavanger, der hun spilte konsert på Spor 5, sammen med barn fra Stavanger-området.

Det hele oppsummeres altså med en konsert på Sentralen, som ligger an til å bli et nytt høydepunkt i arbeidet med å utvikle unge jazztalenter.

Konsertserien startet i februar, og arrangeres av Improbasen, som presenterer unge jazztalenter på svært høyt nivå, og har gjort Oslo til et internasjonalt sentrum for barnejazz.

Serien er lagt til Produksjonsrom 1, som har Steinway-flygel, og er svært godt egnet for kammerjazz. Her går de yngste jazztalentene skikkelig i dybden, og presenterer kompleks jazz på internasjonalt nivå. Det forventes at serien vil bidra til å løfte fram en ny generasjon jazztalenter.

Konsertene fortsetter med nye grupper hver måned fram mot sommeren. Samtidig fortsetter konsertene på Kafé Hærverk, og flaggskipet Barnas Jazzscene på Victoria. Improbasen er støttet av Norsk kulturråd, Sparebankstiftelsen og Oslo kommune.

Jazzbarna inntar Sentralen
Sted: Sentralen, Produksjonsrom 1
Adresse: Øvre Slottsgate 3, Oslo
Dato: Lørdag 6. april 2019
Tid fra: 15:00
Tid til: 16:00
Kategori: Musikk
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Sentralen, Produksjonsrom 1
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Sentralen, Produksjonsrom 1 her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Egal teater
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo