Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Standup-show:

Henriken torsdag 4. april 2019

Standup konseptet - " Dreper det " hvor hver komiker får boltre seg i scenetid er tilbake med nok en hysterisk lineup. Se godt etablerte og erfarne komikere levere tighte sett og topp stemning!

SEBASTIAN TJØRSTAD
Sebastian Tjørstad er både standupkomiker, foredragsholder, danser, TV- og by-tryne. Han er den eneste ekte halve nordmannen, 90 cm med en herlig balanse av goodwill, arroganse og selvironi. Han har jobbet på de største scenene i landet, og hatt betydelige roller i diverse TV- og web- serier. En munnrapp multikunstner som oser av sjarm og gode vibber.

THOR WANGEN
Thor er en urban absurdist, som stormer frem på landets klubbscener med underfundige skråblikk på liv og samfunn. Han er opprinnelig fra Bærum og utdannet siviløkonom, men for de som frykter tørre vitser om regnskap og skattesparing kan de ta det helt med ro. Han er mye mer opptatt av børs og finans. (neida, joda). Hadde sin debut for litt over 1 år siden.

MARTHE FEIRING
Marthe Feiring er en sjarmbombe av en komiker med et bredt humor-arsenal basert på selvopplevde historier og treffende observasjoner. Marthe varierer fra intellektuell satire via snedig karakterkomedie til mer sleivete latenight humor, uansett alltid like elskbar på scenen. Marthe er fast inventar på klubbscenen i Oslo, hvor hun leverer nytt materiale hver eneste uke!

Showstart kl. 20.00
Cc: 100,-

Sebastian, Thor og Marthe Dreper det - på Henriken!
Sted: Henriken
Adresse: Wergelandsveien 5, 0167 Oslo
Dato: Torsdag 4. april 2019
Tid fra: 20:00
Tid til: 23:00
Kategori: Standup-show
Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Henriken
Standup på Henriken... tirsdag 10. desember 2019
Ragnar, Terje og Jonas og Tara... onsdag 11. desember 2019
Standup på Henriken... tirsdag 17. desember 2019
Didrik, Jørgen og Martin drep... onsdag 18. desember 2019

Legg inn arrangement ved Henriken her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Egal teater
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo