Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

Salt art & music søndag 4. august 2019

Lisa Nilsson og Bjørn Eidsvåg gjør fire eksklusive konserter sammen i Norge til sommeren. Duoen gjorde stor suksess med "Mysteriet deg" i 2002, en låt som er en av Eidsvågs største låter.

"Lisa Nilsson har stor suksess i Sverige for tiden. Etter fullført jubileumsturné med Himlen runt hörnet, er hun nå i gang med showet: Kvinnen som är jag, på Rival i Stockholm. Likevel tar hun seg tid til å gjøre noen konserter sammen med oss i sommer. Det er en fryd å arbeide med Lisa. Hun er profesjonell til fingerspissene, hun synger som få andre, hun er morsom og hun er dedikert til sitt publikum. Det skal bli fint å dele scene med Lisa igjen", sier Bjørn Eidsvåg.

"Jag ser så mycket fram emot att återförenas med Bjørn och musikerna igen, och inte minst publiken. Jag gjorde ett antal bejublade konserter med ”Himlen runt hörnet 25 år” i Norge för ett år sen, men har sedan inte haft möjlighet att komna tillbaka förrän nu. Jag spelar min egen förställning ”Kvinnan som är jag” på Rival i Stockholm just nu, där jag skrivit manus och en del ny musik, och sjunger, steppar och skådespelar. Det fortsätter jag med hela hösten. Därefter hoppas jag kunna hälsa på i Norge i samband med att vi tar föreställningen på turné. Eventuellt gör jag något nytt ur den när Bjørn och jag delar scen i sommar. Sen blir det förstås favoriter ur min blandade repertoar", forteller Lisa Nilsson.

Med 25 studioalbum og eget hyllestalbum har Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. Lisa Nilsson har siden slippet av låta «Himlen runt hörnet» fra 1992, og albumet ved samme navn, posisjonert seg som en av Skandinavias viktigste og mest innflytelsesrike pop/soul-artister. Med en imponerende musikk-katalog i bagasjen, og over 300.000 månedlige lytter i Spotify, er dette uten tvil en artist som har og får en sentral og viktig posisjon i nordisk musikkhistorie.

Konsertstart kl. 20.
CC: 490kr inkl. avgift.
ID: 18 år (kontakt info@salted.no for info om vergeordning)

Utekonsert: Bjørn Eidsvåg + Lisa Nilsson
Sted: Salt art & music
Adresse: Langkaia 1, 0150 Oslo
Dato: Søndag 4. august 2019
Tid fra: 19:00
Tid til: 22:00
Kategori: Musikk
Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Salt art & music
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.746412 - Latitude: 59.906270

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Salt art & music
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Salt art & music her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo