Error: [8192] Function utf8_encode() is deprecatedError: [8192] Function strftime() is deprecatedError: [8192] Function strftime() is deprecatedError: [8192] Function strftime() is deprecatedError: [8192] Function strftime() is deprecatedError: [8192] Function strftime() is deprecatedError: [8192] Function strftime() is deprecatedError: [8192] Function utf8_encode() is deprecatedError: [8192] Function utf8_encode() is deprecatedError: [8192] Function utf8_encode() is deprecated Oslo: VårFEST: Voices in Between - Melahuset onsdag 10. april 2019
Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Musikk:

Melahuset onsdag 10. april 2019

VOICES IN BETWEEN
Konsert med improviserende og utøvende komponister
2 sets av 45min

SET 1 - Trio: Pamela Z/ Sten Sandell/ Tone Åse.

Disse musikerne møttes da de spilte på Other Minds Festival i San Francisco i 2018, og tanken om et samarbeid oppstod umiddelbart. Idéen med denne sammensetningen er å kunne oppleve den enkelte musiker sitt solokonsept i lys av de andres, og i tillegg utforske muligheter for duo og trio. (Sandell og Åse har allerede jobbet sammen i duoformat.) Pamela Z har aldri før vært presentert i Norge, men er en viktig inspirator for mange i det vokale, eksperimentelle og musikkteknologiske miljøet.

Musikerne er trygt plassert i det eksperimentelle musikalske landskapet, og er samtidig opptatt av stemmens gjenkjennelighet i det abstrakte og improviserte. De utforsker kraften, sammenhengende, mellomrommene og overgangene i stemme/ tekst/ lyd/ musikk. De arbeider med stemmen som både meningsbærer og sonisk instrument, men også i symbiose med det instrumentelle, Pamela Z og Åse med elektronikken, Sandell med flygelet.

De utforsker konkret og abstrakt språklighet og mening som menneskelige avtrykk og berørende elementer i større musikalske og lydlige landskap, både komponerte og improviserte.

SET 2 - Trio: Sidiki Camara/ Kristin Norderval/ Oddrun Lilja Jonsdottir.

Improvisasjonsmusikerne er for første gang sammen i trioformat. Alle tre kombinerer stemme og instrumenter - Oddrun: stemme og elektrisk gitar, Sidiki: stemme og perkusjon, Kristin: stemme og elektronisk musikk. Selv om musikerne kommer fra forskjellige musikalske tradisjoner, improviserer alle tre og liker å blande musikalske uttrykk.
Oddrun og Kristin har allerede jobbet sammen med prosjektet #OccupyOpera på Den Norske Opera og Ballet, VoxLABs sommerverksted for unge utøvere. Oddrun og Sidiki har opptrådt ofte sammen, mens dette blir første gangs samarbeid for Kristin og Sidiki. Idéen er å blande forskjellige tradisjoner, bygge på komposisjonsferdigheter og vokale ferdigheter og gjøre ting litt annerledes i det tverrfaglige arbeidet.

VårFEST: Voices in Between
Sted: Melahuset
Adresse: Mariboes gate 8, 0183 Oslo
Dato: Onsdag 10. april 2019
Tid fra: 20:00
Tid til: 21:30
Kategori: Musikk
Epost Del på Facebook

Error: [8192] Function utf8_encode() is deprecatedError: [8192] Function utf8_encode() is deprecatedError: [8192] Function utf8_encode() is deprecated

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Melahuset
Error: [8192] Function utf8_encode() is deprecatedBeklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Melahuset her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo
Error: [8192] Function utf8_encode() is deprecatedError: [8192] Function utf8_encode() is deprecatedError: [8192] Function utf8_encode() is deprecated