Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

Melahuset tirsdag 9. april 2019

Pamela Z kommer til Norge for første gang og VoxLAB er stolt av å kunne presentere henne i Oslo på festivalen VoxLAB VårFEST med både verksted, konsert og en soloforestilling.

Workshop with Pamela Z:
Pamela Z vil demonstrere sitt oppsett for solo performance, diskutere hvordan alt fungerer sammen, og deltakerne vil kunne prøve ut teknologien. Hun vil engasjere deltakerne i vokalarbeid som utforsker lyd, parallelt med å arbeide vokalt på en måte som simulerer uttrykket med teknologi.

Pamela Z (SF/NY, USA) er en internasjonal anerkjent utøver, komponist og pionér innenfor digitale loopingteknikker. Som multimediakunstner har hun vært - og er stadig - en viktig inspirator for mange i det vokale, eksperimentelle og musikkteknologiske miljøet. Pamela Z jobber primært med stemme, live elektronikk, samplet lyd og video. Hun bearbeider stemmen i sanntid for å skape tette, komplekse soniske lag.

Hennes solo-arbeider kombinerer eksperimentelle utvidede vokalteknikker, operatiske bel canto, objekter, tekst og samplede konkrete lyder. Hun jobber med digital programvare og egendefinerte MIDI-kontrollere som lar henne manipulere lyd og bilde med fysiske bevegelser. Hennes forestillinger varierer i skala fra små konserter i gallerier til store multimediaverk i teatre og konsertsaler. I tillegg til egne opptredener har hun skapt hun en rekke intermediale verk, inkludert flerkanals lyd- og videoinstallasjoner.

For mer informasjon om Pamela og hennes prosjekter:
Les mer her - Ekstern lenke

Billetter bestilles på:
Les mer her - Ekstern lenke

Pris:
Ordinær: 350 NOK
Student\Honnør: 275 NOK
Betaling med kort, kontant eller vipps
Maximum 25 deltaker.

VårFEST: Workshop with Pamela Z
Sted: Melahuset
Adresse: Mariboes gate 8, 0183 Oslo
Dato: Tirsdag 9. april 2019
Tid fra: 13:00
Tid til: 16:00
Kategori: Musikk
Epost Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Melahuset
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Melahuset her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Egal teater
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo