Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Sentralen lørdag 6. april 2019

Stjernesopranen Eli Kristin Hanssveen gjester Sentralen med sitt enestående show "Eli sings Ella", der hun med utgangspunkt i kjente og kjære låter fra Ella Fitzgerald’s repertoar tar turen innom nær sagt de fleste sjangere fra jazz til opera. Med seg har hun den fremragende pianisten Gunnar Flagstad til å traktere Steinwayen til toppkarakter.

Gullbaren på Sentralen serverer fløyelsmyke drinker og cocktails til forestillingen.

Musikere:
Eli Kristin Hanssveen, sopran
Gunnar Flagstad, piano

Bio:
Sterk stemme og unik sceneutstråling er karakteristikker som går igjen i omtalen av Eli Kristin Hanssveen. Sopranen fra Hadeland debuterte ved Nasjonaloperaen i 2002 og ble fast solist fra 2007. Her har hun gjort seg bemerket med sterke kvinneroller som Gilda i Rigoletto, Norina i Don Pasquale, Zerbinetta i Ariadne auf Naxos, Musetta i La bohème, Nattens dronning og Pamina i Tryllefløyten, Liù i Turandot, Kvinnen i Rolf Wallins opera Elysium og Violetta i La traviata. Rollen som Violetta har hun også sunget i Stavanger, Bodø og Tromsø. Hun har gitt liv til Solveig i Peer Gynt-spelet på Gålå og Marguerite i heavy metal-operaen Faust. På Oscarsborg nådde hun stor aktelse for sin fabelaktige tolkning av tittelrollen i Madama Butterfly.
Eli Kristin Hanssveen har stor musikalsk appetitt og spenn og har tidligere sunget både pop og viser. Hun har gitt ut flere CD-er, og i 2013 kom hennes første solo-CD med arier: Sempre libera. Etter å ha utmerket seg i NRK-programmet Stjernekamp ble hun «alle Norges operasanger».

Gunnar Flagstad har opptrådt i et tosifret antall land i Europa på ledende arenaer som Wigmore Hall, St. Martin-in-the-Fields og BBC Radio 3 (London), Konzerthaus (Berlin), Lucerne Festival (Sveits), Usadba Jazz festival (Russland), og i Norge på festivaler som Festspillene i Bergen, Oslo Kammermusikkfestival, Hardanger Musikkfest og Festspillene i Nord-Norge. Han er jevnlig gjest i NRK radio og TV, har turnert landet rundt med Rikskonsertene, og som kammermusiker er han å høre bl. a. i Tine Thing Helseth Quintet, samtidsensemblet TRAKTOR og pianoduoen 20 fingre.
Gunnar Flagstad har sin utdannelse fra Østlandets musikkonservatorium og Norges musikkhøgskole, hvor han avsluttet «hovedfag akkompagnement/samspill» våren -97 med høyeste karakter. Han har vært ansatt ved NMH siden høsten -97, og er i dag førsteamanuensis i akkompagnement og Fagseksjonsleder for klaver, akkompagnement, gitar og akkordeon. Flagstad har også i en årrekke vært tilknyttet Barratt Due musikkinstitutt.

Foto: Anna-Julia Granberg

Saturday Classics // Eli sings Ella
Sted: Sentralen
Adresse: Øvre Slottsgate 3, Oslo
Dato: Lørdag 6. april 2019
Tid fra: 18:00
Tid til: 19:30
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Sentralen
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.740251 - Latitude: 59.911112

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Sentralen
Juleshow med NRK Super... mandag 16. desember 2019
Juleshow med NRK Super... tirsdag 17. desember 2019
Juleshow med NRK Super... onsdag 18. desember 2019
Førstehjelpskurs for foreldre... onsdag 22. januar 2020
Førstehjelpskurs for foreldre... onsdag 19. februar 2020

Legg inn arrangement ved Sentralen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Egal teater
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo