Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo

Dette skjer - Forskjellig:

Kreftforeningens Vitensenter søndag 31. mars 2019

Velkommen til foredrag med forfatter Kari J. Spjeldnæs, som har skrevet bok om hvorfor skigåingen trekker så sterkt – og hvorfor den ble så viktig da kreftsykdommen meldte seg i familien.

Kari J. Spjeldnæs (52) har alltid gått på ski, på søndagsturer, i vinter- og påskeferier gjennom oppvekst og voksenliv. Inntil hun for en del år siden begynte å gå stadig oftere og lengre. Da hennes mann ble alvorlig syk, ble det med ett presserende å få forklart ham – som ikke er spesielt glad i å gå på ski – hvorfor hun forsvinner ut i marka så snart det er mulig. Hun begynte å undersøke egne erfaringer og å lese hva andre har skrevet om temaet.

Hva er det med skigåingen som trekker så sterkt? Hvorfor ble den så viktig da kreftsykdommen meldte seg i familien? Spørsmålene ble raskt flere da Spjeldnæs begynte å ta seg fram i litteraturen og oppdaget at svært få kvinner har tatt eierskap til skikultur og -historie.

Kari J. Spjeldnæs (52) har jobbet mange år i norsk bokbransje. Hun er gift med Thomas Hylland Eriksen og har to voksne barn. Med sveip gjennom litteratur og landskap, skihistorie og egne opplevelser inviterer Spjeldnes oss med på en vinterferd med ettertenksomt alvor og smittende skiglede. Det blir mulighet til å stille spørsmål og etter foredraget kan du kjøpe signert utgave av boken «På ski fordi» (pax.no).

Arrangementet er gratis og åpent for alle, men krever påmelding.

Varmt velkommen!

Foredrag med Kari J. Spjeldnæs. "På Ski Fordi"
Sted: Kreftforeningens Vitensenter
Adresse: Kongens gate 6
Dato: Søndag 31. mars 2019
Tid fra: 12:00
Kategori: Forskjellig
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Kreftforeningens Vitensenter
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Kreftforeningens Vitensenter her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo