Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Standup-show:

Henriken onsdag 20. mars 2019

Standup konseptet - " Dreper det " hvor hver komiker får boltre seg i scenetid er tilbake med nok en hysterisk lineup. Se godt etablerte og erfarne komikere levere tighte sett og topp stemning!

STIAN TOFT
Stian er en menneskeperson som på et eller annet tidspunkt ble gitt en mikrofon og en plass å stå på. Siden har han stått både her og der, og det har vært fabelaktig, syns han. Stian har erfaring fra alskens performative sprell, og går også under alias Anarkitty - Norges mest konfliktsky revolusjonær.

METTE ALSTAD
Mette Alstad er en hysterisk morsom komiker, som med sitt vinnende vesen har sjarmert både publikum og halve bransjen, selv med relativt kort fartstid på standup scenen. En leken komiker, som har vært innom mange format og trives like godt på impro-scnenen, som i et klassisk standup format. For tiden er det likevel sistnevnte som står i fokus, i tillegg til at hun levere sketsjer for humornieu.no.

LAURITS LUNDGAARD
Laurits har gjennom de siste årene etablert seg på den norske standup scenen som et friskt innslag som stadig strekker seg etter nye høyder. Fra sin egen standup klubb i Sarpsborg pønsker han ut nye jokes og vittigheter, som han tar med seg rundt på landets klubbscener. En komiker, alltid full av overraskende vendinger og gode poenger! - nå også på TV!

Showstart kl. 20.00
Cc: 100,-

Mette, Stian og Laurits - Dreper det!
Sted: Henriken
Adresse: Wergelandsveien 5, 0167 Oslo
Dato: Onsdag 20. mars 2019
Tid fra: 20:00
Tid til: 23:00
Kategori: Standup-show
Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Henriken
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Henriken her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo