Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Forskjellig:

Saga kino mandag 1. april 2019

Dette er ingen aprilspøk: «Holiday» er en av årets beste og mest omdiskuterte nordiske filmer – og du kan se den på Klubb Pix mandag 1. april.

Alt er vakkert på overflaten i «Holiday»: Kritthvite strender, asurblått hav, blendende solskinn og slanke, solbrune kropper. Hit til den tyrkiske solkysten kommer danske Sascha for å feriere i villaen til sin kriminelle kjæreste Michael. Hun tar villig del i luksuslivet, med shopping, bobler i glasset og kokain i nesa. Men i Saschas nye «familie» er det Michael som bestemmer reglene. Da Sascha en dag lar seg sjarmere av en annen feriegjest, og får sjansen til å stikke av, oppdager hun at det kanskje allerede er for seint.

Svenske Isabell Eklöf har høstet priser og godord over hele verden for «Holiday.» Ved å gjøre «trofé»-kjæresten Sascha til hovedperson, og se verden på hennes premisser, snur hun opp-ned på den klassiske fortellingen om voldelige og hensynsløse gangstere vi har sett så ofte før. Resultatet er en film som både er vakker og brutal (filmen har fått 18 års aldersgrense!), og som du garantert vil ha behov for å snakke om lenge etter visningen.

Ikke gå glipp av denne muligheten til å se filmen før alle andre. Velkommen til førpremiere!

Filmen har ordinær premiere 12. april og er distribuert av Mer Film.

Klubb Pix er faste filmvisninger på NFkino Saga kino i regi av filmfestivalen Oslo Pix. Vi er festivalen som gir Oslofolk – og alle andre som vil – en skikkelig filmfest med det beste innen amerikansk og europeisk film. Årets festivaldatoer er 3.– 9. juni. Følg årets Facebook-arrangement er: Les mer her - Ekstern lenke og våre hjemmesider her: Les mer her - Ekstern lenke

PRAKTISK INFO
Maks 174 seter + 2 HC-plasser. Unummererte plasser. Billetter hentes på Oslo Pix-stand på Saga fra 17.15 samme dag. Ingen reservasjoner. Maks 1 billetter pr. pers.

Gratis inngang
Aldersgrense: 18 år

Oslo Pix // Gratis førpremiere av Holiday
Sted: Saga kino
Adresse: Olav Vs gate
Dato: Mandag 1. april 2019
Tid fra: 18:00
Tid til: 20:00
Kategori: Forskjellig
Epost Facebookside Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Saga kino
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Saga kino her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo