Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Standup-show:

Henriken onsdag 13. mars 2019

Standup konseptet - " Dreper det " hvor hver komiker får boltre seg i scenetid er tilbake med nok en hysterisk lineup. Se godt etablerte og erfarne komikere levere tighte sett og topp stemning!

MARIA STAVANG
Med masse energi, leverer Maria gode observarsjoner med glimt i øyet. Denne jenten er flink til å sjarmere samtidig som hun er på å by på seg selv!

Maria er et ut av landets absolutt mest lovende humortalenter, noe hun har fysisk bevis på som vinner av prisen «Norges beste nykommer» under Humorfest i Bergen i fjor. I tillegg til en forrykende hurtig stand-up-karriere, er Maria kanskje aller best kjent under sitt internett-alias Piateed hvor hun rocker sosialemedier.

TOR-OLAV PEDERSEN
Tor-Olav Pedersen er en Nesodding som begynte med standup for tre år siden i Bergen, men flyttet nylig til det store Oslo for å virkelig gjøre alvor på karrieren. Vitsene er innovative og bærer preg av mye selvironi. Han har vendinger du ikke ser komme, som får publikum til å le hver gang.

TOBIAS KOLBJØRNSEN
Tobias er født i Trondheim og oppvokst i Lier(aka bondeland), tross det snakker han like pent som en vestkantgutt, og tross det så er han veldig morsom (han har skrevet denne teksten selv), forresten er han blendende vakker. På scenen går det i kreative temaer, spontane replikker og han er en av komikerne som ofte krydrer aktene sine med litt «fysisk humor». Tobias har akkurat flyttet til Oslo for å leve entertainerlivet på fulltid og er særdeles klar for å drepe «det»

Showstart kl. 20.00
Cc: 100,-

Tobias, Maria og Tor-Olav - Dreper det!
Sted: Henriken
Adresse: Wergelandsveien 5, 0167 Oslo
Dato: Onsdag 13. mars 2019
Tid fra: 20:00
Tid til: 23:00
Kategori: Standup-show
Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Henriken
Åpen scene på Henriken... mandag 16. desember 2019
Standup på Henriken... tirsdag 17. desember 2019
Didrik, Jørgen og Martin drep... onsdag 18. desember 2019
Du grønne, glitrende julescen... fredag 20. desember 2019

Legg inn arrangement ved Henriken her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Egal teater
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo