Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Røa kirke lørdag 30. mars 2019

I slutten av mars de siste 12 årene har folk rundt om i hele verden slukket alt elektrisk lys i en time for klimaet. Earth hour er en symbolsk handling for å markere at verden står sammen mot klimaendringene.

Biobarokk spiller folkelig barokkmusikk fra Norge og andre land i Europa, og litt folkemusikk på kjøpet. Ensemblet utforsker i sine konserter hvordan musikklivet i Norge kunne ha foregått på 1700-tallet, en tid hvor de fleste nordmenn fortsatt bodde på landet og var avhengige av jorda for å klare seg. I dag er vi også avhengige av jorda, men vi opplever det kanskje på en annen måte.

For å bidra til å sette fokus på dette inviterer Biobarokk til konsert for å markere denne timen sammen. I skinnet fra stearinlys spiller de salmer, folketoner og kirkemusikk i nye og gamle arrangementer. Velkommen til en stemningsfull konsert med rom for refleksjon og ettertanke hvor vi får høre både kjente og ukjente melodier, samt musikk av blant andre Purcell, Roman, Bach og Lully.

Earth hour med Biobarokk
Sted: Røa kirke
Adresse: Nordengveien 9, 0755 Oslo
Dato: Lørdag 30. mars 2019
Tid fra: 20:30
Tid til: 21:30
Kategori: Konsert
Epost Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Røa kirke
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Røa kirke her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Oslo Middelalderfestival 2019- Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo