Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Scene:

Vega scene søndag 17. mars 2019

Nordvestpassasjen/ Alaska, høsten 2018: Amerikanske og canadiske myndigheter stenger av passasjen for lystbåter. Rekordmengder med is har allerede tvunget 17 båter til å snu. Bosetningene langs kysten venter desperat på årets første forsyningsskip. Inne i passasjen befinner det seg fortsatt to seilbåter, en av dem er "Infinity".

Isbjørn, hval, inuitter. Is så langt øyet kan se. Faren for en ufrivillig overvintring er høyst tilstedeværende. I Amundsens fotspor blir også skyggesiden av spektakulære naturopplevelser dokumentert. Forsøpling/forurensning i naturskjønne Arktis og hvordan klimavandelen har endret inuitters hverdag. Kan «Infinity» gjøre en forskjell?

Bli med på et spennende seileventyr i den arktiske isen! - med førstehåndshistorier, dramatiske bilder, video- og droneklipp presentert av ”Infinity“s mannskap Linn Charlotte Klund og Paul Lübbe

Reiseforedrag: En seilekspedisjon i storm og is
Sted: Vega scene
Adresse: Hausmanns gate 28
Dato: Søndag 17. mars 2019
Tid fra: 16:00
Tid til: 18:00
Kategori: Scene
Epost Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Vega scene
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Vega scene her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo