Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Musikk:

Ingensteds lørdag 16. mars 2019

Til tider kan det føles som Charlotte og Thieves har funnet opp rocke sjangeren på nytt, med et rått, levende og høyst moderne sensuelt uttrykk. Det musikalske lydbildet bygger på den enkle line-upen i bandet; gitar, bass og trommer, med sterke blues refereanser. Den er subtil og mektig. Vokalen til Michael forsterker den perfekte dynamikken i bandet. Den siste tiden har Charlotte og Thieves gjort seg bemerket i norsk og utenlandsk presse og spesielt imponerende er det at dette unge bandet har fått med seg National Radio i Tyskland, Amerikansk radio, i tillegg til spilletid på norsk radio.
Les mer her - Ekstern lenke

Teddy and The Love Gang har har et helt unikt og særegent utrykk i musikken og med bandets brede musikalske bakgrunn legger de veien for en helt ny stilart. De tar deg med på en spennende musikalsk reise og har evnen til å overraske med uvante vendinger og sceneshow. De er den faktiske indien!
Theo må være en av de mest karismatiske vokalist og frontfigurene vi har sett på lenge og gir publikum en fantastisk energi og lar seg rive med!
Les mer her - Ekstern lenke

St. Patrick's Eve Music Gig
Sted: Ingensteds
Adresse: Brenneriveien 9, 0182 Oslo
Dato: Lørdag 16. mars 2019
Tid fra: 20:00
Tid til: 23:00
Kategori: Musikk
Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Ingensteds
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Ingensteds her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo