Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Konsert:

Cosmopolite scene fredag 22. mars 2019

Han holdt sin første store konsert på Musikkflekken i Sandvika i 1988. Han har sunget med Willie Nelson. Han er den ubestridte frontmann i The Mojos.

Vi snakker om selveste Tom Pelvis. Nå inviterer han til storslagen konsert med The Mojos og premierevisning av dokumentarfilmen «A Touch Of Soul».

The Mojos har spilt sammen siden 2003. I tillegg til vokalist Tom Pelvis, består bandet av bassist Knut Tennessee, trommeslager Johnny Tutt, keyboardist Steely Jon og sologitarist B.B. Pruddle.

Bandet ble startet etter at Tom Pelvis kom hjem fra en musikalsk pilegrimsreise til Sørstatene hvor han hadde møtt flere av sine musikalske helter, bl.a. legender som Al Green and Steve Cropper.

Tom Pelvis ville at The Mojos skulle følge RogB/Soul-tradisjonene fra 60- og 70-tallet, og for å skolere de andre bandmedlemmene som hadde bakgrunn fra mer polert 80-tallspop, arrangerte han «Tom Pelvis’ Rock’n’Soul Seminar». Dette staket ut den musikalske kursen for The Mojos, som nå stilte i matchende dresser med gullbeslag. Tom Pelvis selv anla en «soul-bart» og iførte seg kappe. Bandet øvde inn mindre kjente soullåter fra 60- og 70-tallet i tillegg til å lage egne funky RogB-arrangementer på countrylåter, bl.a. av Willie Nelson og Hank Williams.

Med seg har de kordamene The Tuttettes og blåserekken The Horny Horns.

The Mojos: "A Touch Of Soul"
Sted: Cosmopolite scene
Adresse: Vogtsgata 64
Dato: Fredag 22. mars 2019
Tid fra: 20:00
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Cosmopolite scene
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.765702 - Latitude: 59.936143

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Cosmopolite scene
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Cosmopolite scene her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo