Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

SALT Art & Music torsdag 4. juli 2019

Vi inviterer fantastiske viseartister inn i intime Naustet på SALT. I varmen fra vedovnen framføres det tekster for et lyttende publikum rett utenfor Operaen, i hjertet av Oslo.

Som medlem av Naustet Viseklubb får du avslag på alle Naustet Viseklubb-konserter. Meld deg inn her: bit.ly/NaustetViseklubbMedlem

Visekunstner Elona Planman er en artist av kaliber. Når Elona vitser ler publikum og når hun synger en følelsesladet låt gråter de. Så enkelt er det. Hun kombinerer stor musikalitet og poesi med uredd personlighet og karisma.

Planman har skapt seg et solid navn innenfor sin sjanger, og har de siste årene turnert både i Skandinavia, Europa og USA med #evighetsturnén.

«Som artist har i grunn Planman alt. Hun har en distinkt og særegen stil, hun oser av musikalitet og har plenty av karisma. Hun leverer med en sjarm og en intensitet de færreste kan matche.» - Kristian Rødvand, anmelder

Naustet Viseklubb: Elona Planman
Sted: SALT Art & Music
Adresse: Langkaia 1, 0150 Oslo
Dato: Torsdag 4. juli 2019
Tid fra: 19:00
Tid til: 21:00
Kategori: Konsert
Epost Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - SALT Art & Music
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved SALT Art & Music her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Egal teater
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo