Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Konsert:

SALT Art & Music onsdag 12. juni 2019

Med hardingfele, cello, vibrafon og glass skaper kammerfolk-trioen Slagr langstrakte, vakre og skjøre klanglandskap og drivende, suggererende musikk. Mye er komponert, mens noe også blir improvisert fram der og da.

Slagrs musikk er ofte forma som musikalske samtaler mellom musikerne Anne Hytta, Katrine Schiøtt og Amund Sjølie Sveen, der melodier strekkes ut og gjentas fra ulike innfallsvinkler. Musikerne spiller sine linjer, som innimellom møtes før linjene skiller vei. Musikken deres har utgangspunkt i folkemusikkens formspråk, samtidig som all musikk er nykomponert. Trioen utforsker klangen i skjæringspunktet mellom organisk strykelyd, glass og kjølig vibrafon. Meditativ folkemusikk og akustisk ambient er blant karakteristikkene Slagr har fått.

Trioens dels noterte, dels improviserte og alltid hyperkommuniserende kammermusisering innbrakte trioen Spellemannprisen i åpen klasse i 2015 for albumet short stories, og nå er de plateaktuelle med flunkende ny musikk på plateselskapet Hubro.

Slagr ble grunnlagt i 2003, og består i dag av Anne Hytta på hardingfele, Katrine Schiøtt på cello og Amund Sjølie Sveen på vibrafon og glass.

Konsert: Slagr
Sted: SALT Art & Music
Adresse: Langkaia 1, 0150 Oslo
Dato: Onsdag 12. juni 2019
Tid fra: 21:30
Tid til: 23:00
Kategori: Konsert
Epost Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - SALT Art & Music
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved SALT Art & Music her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo