Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

SALT Art & Music torsdag 25. april 2019

Det blir en aldri så liten popfest på Salt, da vi torsdag 25. april kickstarter våren og ABER slår seg sammen med Klondike for å sette stemninga for helga.

ABER
Med mye erfaring fra hver sin kant av musikkmiljøet i Oslo og London fant ABER hverandre i sin felles kjærlighet for catchy popmusikk med en liten touch 80tallspastisj.

Debutsingelen «I don’t love you anymore» ble sluppet våren 2018 etterfulgt av en fullsatt slippkonsert på Hva Skjer i Oslo, og support for Veronica Maggio på Kurbadhagen. Høsten etter reiste bandet på turné som support for Chris Medina. Etter å ha brukt mye av høsten og våren i studio, feirer de 25. april også slippet av bandets neste singel «Just like you».

KLONDIKE

Som et liveband, er Klondike allerede et undergrunnsfenomen i Oslo. De kjent for sine uhyre sterke liveopptredener - enten det er i en stue, på en klubb, på toppen av Holmenkollbakken eller på en stor festivalscene, som for eksempel OverOslo og Skral Festivalen. De fem osloværingenes eneste mål er at du koser deg. Med et skyhøyt energinivå fremfører de musikken sin med synkrondans, glede og enorme mengder glimt i øyet. Det er heller ikke uvanlig at de drar opp publikum på scenen, skulle det passe seg.

Konsert: ABER/Klondike
Sted: SALT Art & Music
Adresse: Langkaia 1, 0150 Oslo
Dato: Torsdag 25. april 2019
Tid fra: 19:00
Tid til: 22:00
Kategori: Konsert
Epost Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - SALT Art & Music
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved SALT Art & Music her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo