Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

SALT Art & Music tirsdag 26. mars 2019

Vi inviterer fantastiske viseartister inn i intime Naustet på SALT. I varmen fra vedovnen framføres det tekster for et lyttende publikum rett utenfor Operaen, i hjertet av Oslo.

Som medlem av Naustet Viseklubb får du avslag på alle Naustet Viseklubb-konserter. Meld deg inn her: bit.ly/NaustetViseklubbMedlem

I november 2018 slapp Vegard Skrede sitt debutalbum Fortapte Sinn. I forbindelse med dette albumet dro han ut på en litt annerledes turné, hvor målet var å spille 100 forskjellige konserter i 100 forskjellige hjem - helt uplanlagt. Ved å banke på hos fremmede og spille i fremmedes stuer, har nå 90 konserter blitt holdt. Konsert nr. 100 på turnéen blir feiret med en personlig konsert her på SALT.

Til forskjell fra albumet, så blir denne konserten akustisk. Låtene blir langt mer personlige og det blir lovet en reise gjennom forskjellige epoker av et liv. Gjennom ungdomstid, depresjon, angst, farskap, samlivsbrudd, kjærlighet og vennskap. Den 100. konserten blir en personlig liten reise av sanger, med noen gode historier fra den 100-dørs lange turnéen som avsluttes.

Med både nye og gamle låter er alt lagt til rette for en bra kveld.
Vel møtt til #100

Naustet Viseklubb: Vegard Skrede
Sted: SALT Art & Music
Adresse: Langkaia 1, 0150 Oslo
Dato: Tirsdag 26. mars 2019
Tid fra: 19:00
Tid til: 21:00
Kategori: Konsert
Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - SALT Art & Music
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved SALT Art & Music her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo