Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Konsert:

SALT Art & Music fredag 22. mars 2019

I denne utgaven av Naustet Viseklubb har vi flyttet viseklubben til Langhuset! Forbered deg på å høre fantastiske Rasmus Rohde fremføre sine tekster for et lyttende publikum rett utenfor Operaen, i hjertet av Oslo.

Som medlem av Naustet Viseklubb får du avslag på alle Naustet Viseklubb-konserter. Meld deg inn her: bit.ly/NaustetViseklubbMedlem

Den triple Spellemannpris-vinneren fra Rasmus og Verdens Beste Band kommer endelig med egen soloplate. Den første singelen fra plata var duetten "Har du glemt" med Ida Jenshus, og 15. mars kommer resten av plata.

På samme måte som i barnemusikken sin, favner Rasmus Rohde både det dypt alvorlige og det humoristiske. Og i tillegg til det nye materialet får publikum også et par godbiter fra Rasmus og Verdens Beste Band-katalogen, sånn som "Fyllikan i Bakgården og "Mor og far sin sang".

Med seg har han et stjernelag av trondheimsmusikere, bestående av Kriss Stemland - dobro/tangenter, Erlend Smalås - bass, Stian Lundberg - trommer og Anders Haugen - lyd.

Musikkvideo til "Har du glemt": bit.ly/2CaKpb9
Spotify: spoti.fi/2rKGCv5

Releasekonsert: Rasmus Rohde
Sted: SALT Art & Music
Adresse: Langkaia 1, 0150 Oslo
Dato: Fredag 22. mars 2019
Tid fra: 19:00
Tid til: 23:00
Kategori: Konsert
Epost Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - SALT Art & Music
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved SALT Art & Music her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo