Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Konsert:

SALT Art & Music torsdag 21. mars 2019

Torsdag 21. mars får SALT besøk av Anne Marie Almedal – aktuell med den nylig utgitte perlen ”Lightshadow”. Hun spiller intimkonsert med sitt nye band og gir oss en eksklusiv premiérevisning av live-kortfilmen «Lightshadow Live Session», regi: Iain Forbes som vil presentere filmen og idèen bak kortfilmen.

Anne Marie Almedal har blitt omtalt som en av Norges mest markante indie-stemmer helt siden hun debuterte med kunstpop-bandet Velvet Belly på 90-tallet. Hun er også viden kjent for sin tittelåt til hele Norges ”Himmelblå”, og flere folk-pop solo klassikere ”The Siren og The Sage”, ”Blue Sky Blue” og ”Memory Lane”...

På tampen av 2018 kom ”Lightshadow” (+47/VME) et kritikerrost, kompromisløss indie/pop album som har fått strålende respons i Norge, og utlandet.

”Anne Marie Almedals stemme er nærmest magisk, med en klang og mystikk som slår pusten ut av deg” og ” Lightshadow er en nytelse for sjel og sinn, et album som smyger seg inn i deg med en kraft du ikke kan motstå”, Gaffa.
”Vakker kunstpop fra Kristiansand”, musikknyheter.

I 2019 er hun på Norgesturné som gjesteartist og support med Minor Majortiy, og kommer til Oslo for første gang for flere år for å spille musikk fra hennes siste album ”Lightshadow”, og kjente låter fra sin spennende 25 års karriere som vokalist, låstkriver og artist.

På scenen har hun med seg sin livsmakker, den anerkjente britiske filmkomponisten Nicholas Sillitoe på keyboards/gitar, sammen med medprodusent Alf Vaksdal på gitar/elektronica,og Klara Høeg på vokal. Ryktene sier også at den celebre kontrabassisten Ellen Andrea Wang skal også gjeste på noen låter!

”Lightshadow” ble spilt inn i Kristiansand og London, mikset av Tim Bran (London Grammar, Halsey, Primal Scream, The Verve mfl.).

Releasekonsert: Anne Marie Almedal
Sted: SALT Art & Music
Adresse: Langkaia 1, 0150 Oslo
Dato: Torsdag 21. mars 2019
Tid fra: 19:00
Tid til: 22:00
Kategori: Konsert
Epost Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - SALT Art & Music
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved SALT Art & Music her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo