Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

SALT Art & Music fredag 15. mars 2019

«I begynnelsen skrev jeg mest musikk, men så ble det tekster til overs, og jeg begynte å prate og utforske rommet mellom låtene på konsertene mine. Dette mellomsnakket – iblant et dikt, iblant en vits, iblant en monolog, og som oftest alle tre samtidig – er utgangspunktet for alt det jeg siden har skrevet utenom musikken».

I Sverige har over 50 000 sett hans siste forestillinger, bestående av en unik blanding av musikk, lyrikk og komikk. … Altmuligmannen, artisten og ordkunstneren Emil Jensen har evnen til å få et helt publikum til å være tilstede her og nå. Våren 2019 møter han Sverige nok en gang, i en forlengelse av den hyllede forestillingen ”En gemensam galning”. Som vanlig blir det oppfriskende å se Emil live!

«Etter den fantastiske mottagelsen vi fikk i høst, føles det umulig å ikke fortsette til våren. Det har overbevist meg om at det er viktigere enn noen gang tidligere å formidle litt håp, mot og menneskelig varme, og å forsøke å gi flere trygghet til å ytre seg. Hver dag er en valgdag, og hver spasertur er en pride-parade, sier Emil selv om forestillingen og det tilstrømmende publikummet».

I løpet av høsten 2018 har Emil turnert Sverige samtidig som han har sluppet det kritikerroste albumet ”En gemensam galning” og boken ”Vad var det jag sa?” med tekster samlet fra hans mest populære radioopptredener på svensk radio.

Emil Jensens liveopptredenes er akkurat som sommerprat på scenen, der hans sangskatter blandes med personlig prat, komikk og alvor på en helt særegen måte.

I løpet av årene har Emil fått mye anerkjennelse for sin ordkunst og musikk, senest med Evert Taube-prisen, men også for det engasjementet som hans tekster og artisteri er fylt av, og som gjør inntrykk på publikum.

«Inkluderende humor blandes med høystemt alvor der Jensen får godt armslag for sin begavede ordkunst». – GöteborgsPosten
«Denne fortreffelige ordkunstneren er sannsynligvis et av landets mest menneskelige menneske». – Gaffa.

Emil Jensen ft. Melissa Horn - Radioaktivitet (Acoustic session by ILOVESWEDEN.NET): youtube.com/watch?v=sxjoF7n1NIM

Emil Jensen - Saknar du mig? (Officiell video): youtube.com/watch?v=FjGSEzn W-U

Emil Jensen Samma Värld - Faktumgalan: youtube.com/watch?v=Jmsw3B-R66w

SUPPORT:
Jonas Skybakmoen, mangeårig frontfigur i punkbandet Johndoe, lanserte i februar sitt første soloalbum. Låtene på «Hus forbi» tar utgangspunkt i Skybakmoens oppvekst i et boligfelt sør for Trondheim sentrum. Han synger om identitet, det å bli voksen og den første kjærligheten. På plate er låtene innpakket i synth og store arrangementer. Til SALT kommer Jonas for å fremføre sangene helt alene med elgitaren.

Emil Jensen / supp: Jonas Skybakmoen
Sted: SALT Art & Music
Adresse: Langkaia 1, 0150 Oslo
Dato: Fredag 15. mars 2019
Tid fra: 19:30
Tid til: 22:00
Kategori: Konsert
Epost Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - SALT Art & Music
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved SALT Art & Music her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Egal teater
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo