Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Konsert:

SALT Art & Music torsdag 14. mars 2019

Spacejazzbandet Billy Meier slipper sitt andre album "Sounds From Erra" i februar. Velkommen til releasekonsert på SALT!

Mange har latt seg fenge av Billy Meiers musikk og deres fargerike liveshow. Denne kvelden inviterer vi til en utenomjordisk feiring av bandets kommende album, "Sounds From Erra". Når Billy Meier inntar SALT for å markere nyutgivelsen, blir det enda mer spacejazz, enda mer show, og for første gang vinyl til salgs! Kanskje man også får mulighet til å ta med seg en eksklusiv space-t-skjorte hjem?

Albumet "Sounds From Erra" er Billy Meiers skildring av en reise til og fra planeten Erra, og hvordan lyden av denne mystiske planeten høres ut. På releasekonserten inviterer bandet publikum til å bli med på reisen til denne fantasiverdenen. Billy Meier lager spacejazz, inspirert av den Sveitsiske ufo-teoretikeren Eduard Albert "Billy" Meier sitt liv og teorier. I 2018 var bandet på hovedprogrammet til flere norske jazzfestivaler og var en del av Norsk Jazzforums Jazzintro, på Maijazz og i finalen på Moldejazz.

Etter Billy Meiers forrige utgivelse fikk bandet oppmerksomhet fra både inn og utland. Det velrenommerte Britiske magasinet, The Wire, beskrev albumet slik:

“It’s a fast-moving Nordic analogue of the African-American Astro-mythology of Sun Ra, Braxton and others.” - Andrew J. Hamilton, The Wire, UK

Releasekonsert: Billy Meier
Sted: SALT Art & Music
Adresse: Langkaia 1, 0150 Oslo
Dato: Torsdag 14. mars 2019
Tid fra: 19:00
Tid til: 23:00
Kategori: Konsert
Epost Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - SALT Art & Music
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved SALT Art & Music her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo