Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Scene:

Deichman Majorstuen onsdag 24. april 2019

UTSATT! Forfattersamtalen er dessverre utsatt grunnet sykdom, ny dato kommer!

Trude Marstein og Dag Johan Haugerud dykker ned i hverandres forfatterskap og møtes til en samtale om språk: det presise og upresise, hva vi sier og hva vi mener, makt og misforståelser. Vi gleder oss!

Gratis og åpent for alle. Velkommen!

OM FORFATTERNE
Trude Marstein har fått strålende kritikker for sin nyeste roman, «Så mye hadde jeg», en roman om den aldri hvilende lengselen etter et liv rikt på tilhørighet, lidenskap og mening – men også om følelsen av at alt glipper.
Marstein fikk Tarjei Vesaas’ debutantpris for prosasamlingen «Sterk sult, plutselig kvalme». Senere har hun utgitt romaner, essays og en barnebok, og hun har mottatt flere priser for sitt forfatterskap. Hun har i sine bøker lykkes i å avsløre spriket mellom den nærhet, omsorg og kjærlighet vi ønsker skal være mellom mennesker, og alle de trivielle, forbudte og gale følelsene som ligger under overflaten når mennesker møtes.

Dag Johan Haugerud er både forfatter og filmskaper, kjent blant annet for den prisvinnende spillefilmen «Som du ser meg» fra 2012. Denne filmen handler om mennesker som alle vil godt, men ender opp med å såre hverandre. Det knytter seg store forventninger til Haugeruds nye spillefilm «Barn», som etter planen skal ha norsk kinopremiere i september.

Som skjønnlitterær forfatter debuterte han i 1999 med romanen «Noe med natur». Han har senere utgitt ytterligere tre romaner, og for den fjerde, «Enkle atonale stykker for barn», mottok Dag Johan Haugerud P2-lytternes romanpris 2016.

Arrangementsrekka «Forfattersamtalen» er i sin helhet et samarbeid mellom Norsk Forfattersentrum og Deichman Majorstuen

Foto: Tine Poppe (Marstein) og Baard Henriksen (Haugerud)

UTSATT! Forfattersamtalen: Trude Marstein og Dag Johan Haugerud
Sted: Deichman Majorstuen
Adresse: Harald Hårfagresgt. 2
Dato: Onsdag 24. april 2019
Tid fra: 18:00
Tid til: 19:00
Kategori: Scene
Epost Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Deichman Majorstuen
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Deichman Majorstuen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo