Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Sentralen søndag 10. februar 2019

10. februar starter en ny konsertserie på Sentralen i Oslo. Konsertene arrangeres av Improbasen, som presenterer unge jazztalenter på svært høyt nivå, og har gjort Oslo til et internasjonalt sentrum for barnejazz.

Den nye konsertserien er lagt til Produksjonsrom 1, som har Steinway-flygel, og er svært godt egnet for kammerjazz. Her går de yngste jazztalentene skikkelig i dybden, og presenterer kompleks jazz på internasjonalt nivå.

De fleste er elever ved Improbasen, men enkelte av konsertene vil også bli toppet med gjester fra inn- og utland. Samtidig fortsetter konsertene på Kafé Hærverk, og flaggskipet Barnas Jazzscene på Victoria.

På den første konserten får vi høre saxofonisten Lina Mosli Sæther (12), pianisten Melina Bjørndal (12), bassisten Guro Frøseth (13), og trommeslageren Una Stenbråten Harildstad (11).

Dette er barn som med ulike konstellasjoner har turnert i Sveits og Japan, spilt konserter i Italia og Portugal, og medvirket på metodikkpresentasjoner for tunge fagmiljøer.

Det forventes at serien vil bidra til å løfte fram en ny generasjon jazztalenter. Konsertene fortsetter med nye grupper hver måned fram mot sommeren. Improbasen er støttet av Norsk kulturråd, Sparebankstiftelsen og Oslo kommune.

Jazzbarna inntar Sentralen
Sted: Sentralen
Adresse: Øvre Slottsgate 3, Oslo
Dato: Søndag 10. februar 2019
Tid fra: 15:00
Tid til: 16:00
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Sentralen
Førstehjelpskurs for foreldre... onsdag 28. august 2019
KafésyNk presenterer Marit Sa... fredag 30. august 2019
Kurs - Traumer, relasjonelt st... mandag 2. september 2019
Førstehjelpskurs for foreldre... onsdag 18. september 2019

Legg inn arrangement ved Sentralen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo