Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - For barn:

Spikersuppa lørdag 23. februar 2019

SPAR, KIWI, ALI Kaffe og ASKO inviterer til VM-arrangement i Spikersuppa lørdag 23. februar! Her vil det være artister på scenen, morsomme aktiviteter for barn og voksne, samt direktesendte øvelser på storskjerm fra Seefeld.

KIWI og SPAR byr på blant annet god og varm suppe, elgburger, wraps med mer. ALI Kaffe stiller opp med noe varmt i koppen, både kaffe og varm sjokolade.

På programmet fra VM i Seefeld er det skiathlon (7,5 km klassisk + 7,5 km fri) for kvinner, skiathlon (15 km klassisk + 15 km fri) for menn, og dagen avsluttes med hopp.

Ved siden av de sportslige begivenhetene vi får med oss fra Seefeld, blir det også mulighet til å være med på mange morsomme aktiviteter. Du kan blant annet prøve en mini-hoppbakke, rebusløp med Turbo (Barnas Turlag egne maskot), grille pinnebrød eller låne skøyter du kan prøve på isbanen.
De voksne kan få prøve seg mot verdens beste i staking på stakemaskiner, lære mer om skismøring av smørerne til landslaget eller teste ut VR-briller fra blant annet en utforløype.
Både store og små kan glede seg over et underholdende program på scenen. Freddy Kalas, Marit Bjørgen, Erik Solbakken, Heine Totland, Hans Aaseth med orkester er blant navnene denne dagen. Og ikke minst skal Turbo og Marit Bjørgen lære oss Turbodansen.

Vi starter folkefesten på Spikersuppa kl. 10:30 og holder på frem til rundt 16:30.
Vi håper du blir med på noen stemningsfulle timer i Spikersuppa denne dagen!

VM i Spikersuppa
Sted: Spikersuppa
Adresse: Spikersuppa, 0162 Oslo
Dato: Lørdag 23. februar 2019
Tid fra: 10:30
Tid til: 16:30
Kategori: For barn
Facebookside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Spikersuppa
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.737258 - Latitude: 59.913843

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Spikersuppa
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Spikersuppa her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo