Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Konsert:

Melahuset søndag 3. mars 2019

Melahuset presenterer en av sør-Indias fremste carnatic musikere, Shantala Subramanyam. Med sin trio spiller hun konserten Venu Gaanam – fløyta synger!

Til denne konserten medbringer hun Aditi Krishnaprakash på fiolin og Anirudha Bhat på Mridangam /vokal rytmer.

Musikere på fløyte, fiolin og mridangam (perkusjon) spiller komposisjoner basert på indiske ragaer med intense, rytmiske melodier. De framfører også konakkol teknikken, som er å bruke stemmen som perkusjon i en slags samtale blant musikerne.

Shantala Subramanyam er anerkjent som en av de viktigste nåtidige musikere på bambofløyten venu, et instrument som normalt kun spilles av menn. Liksom mange andre carnatiske musikere startet Shantala med å spille som barn under opplæring av sin far. Seinere mottok hun undervisning fra en rekke fremtredende artister innenfor tradisjonen og ble utøvende fløytespill og utdannet i sang og vokal rytmer. Gjennom sin store dedikasjon har hun utviklet seg et musikalsk språk, som kombineres melodiske improvisasjoner med komplekse rytmemønstre.

Shantala har opptrådt i prestisjefylte konsertsaler over hele India og turnert i både Asia, Europa og USA. Hun har utgitt to albumer "Bamboo in Harmony" i eget navn og et album som del av kvartetten Daksin der begge har blitt godt mottatt av både publikum og anmeldere.

Konserten kommer til å ta deg på en ekstatisk reise med meditative hvilepauser og transenderende opplevelser.

Ragatid med Shantala Subramanyam Trio
Sted: Melahuset
Adresse: Mariboes gate 8
Dato: Søndag 3. mars 2019
Tid fra: 17:00
Tid til: 19:00
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Melahuset
Oslo Forro Festival 2019 - Ale... torsdag 29. august 2019

Legg inn arrangement ved Melahuset her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo