Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Forskjellig:

Vippa torsdag 31. januar 2019

Torsdag 31/1 på Vippa kan du lære om fermentering av mat og drikke. Tidligere NRK-anker Jarle Roheim Håkonsen intervjuer forfatter Anne Elisabeth Scheen om de forskjellige teknikkene. Hun forteller også om sin nye bok, Fermentering. Fermentering er en gammel konserveringsmetode som ikke bare forlenger holdbarheten til råvarene, men også forsterker smaken og bevarer næringsinnholdet. Den enkle metoden har fått en renessanse, og er på full fart tilbake i det norske kjøkkenet. For inngangsbilletten får du den nye boken, en aperitif og smaksprøver.

Lær om fermerntering!
Sted: Vippa
Adresse: Akershusstranda 25, Oslo
Dato: Torsdag 31. januar 2019
Tid fra: 17:00
Tid til: 22:00
Kategori: Forskjellig
Epost Facebookside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Vippa
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.743933 - Latitude: 59.902128

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Vippa
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Vippa her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo