
Øl og mat i kombinasjon er nytt og spennende for de fleste – hvilke regler og kombinasjoner er riktige? Ølakademiet lærer bort kunsten øl og mat igjennom en sesongbasert meny, der valgene for de gode smakskombinasjonene forklares. Øl inngår i og til måltidet. Her får du lære grunnprinsippene for hvordan man skal bruke øl i og til mat, samt som krydder og smaksforsterker.
Opplevelsen vil garantert gi grobunn for eksperimentering med øl på kjøkkenet hjemme. Man får også de gode historiene om norske øl-, mat- og drikketradisjoner og tipsene til hvordan man kan arrangere den perfekte ølmiddag hjemme.
Vi slår et slag for øl til mat, velkommen til bords!
Menyen er sesongbasert – og satt sammen av vår kokker og øl-entusiaster Ronja Velten og Luis Herreros.
Merk: Påmelding til arrangementet MÅ skje på forhånd via Ølakademiets nettside.
Se pris og meld deg på her:
Les mer her - Ekstern lenke
Øl og Matkurs
Sted: Ølakademiet
Adresse: Thorvald Meyers gate 71 A (inngang Nordre gate), 0552 Oslo
Dato: Onsdag 27. februar 2019
Tid fra: 17:30
Tid til: 20:00
Kategori: Forskjellig
Epost
Nettside
Del på Facebook
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.758909 - Latitude: 59.921143
Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!
Andre arrangementer - Ølakademiet
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Ølakademiet her! (Gratis!)